Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013

Όχι στην παράδοση της ΛΑΡΚΟ, της παγκόσμια μεγαλύτερης βιομηχανικής μονάδας νικελίου, στο μεγάλο κεφάλαιο

Το Εργατικό Κέντρο Θήβας, σε σημερινή ανακοίνωσή του για την ΛΑΡΚΟ, αναφέρει τα ακόλουθα:
"Η κυβερνητική απόφαση  για το ξεπούλημα  της εταιρεία ΛΑΡΚΟ, προτείνοντας τον τεμαχισμό και την  εκποίηση  αυτής, βρήκε αντίθετη την Τρόικα, προτείνοντας το κλείσιμο της εταιρείας και την απόλυση του προσωπικού χωρίς αποζημίωση.
Η παράδοση της παγκόσμιας μεγαλύτερης βιομηχανικής μονάδας νικελίου στο μεγάλο κεφάλαιο μας αφορά όλους, χάνεται για το λαό ένα μεγάλο εργαλείο ανάπτυξης.
Η κυβέρνηση υποταγμένη στις εντολές τις Τρόικας εκτελεί, καταστρέφοντας την χώρα μας, εταιρείες όπως η ΛΑΡΚΟ που μπορούν να καταπολεμήσουν την ανεργία να δώσουν ανάπτυξη στην χώρα μας, τις υποβαθμίζουν και στην συνέχεια τις δωρίζουν στους μεγαλοκαρχαρίες του κεφαλαίου.
Η κυβέρνηση αντί να σηκώσει ανάστημα διαφωνώντας με τις προτάσεις της Τρόικας, τους εκλιπαρεί!
Σήμερα στην ανάγκη επανεκκίνησης της οικονομίας, (όπως αναφέρει και ο Πρωθυπουργός ) διαγωνίζονται ποιός από τους δύο  θα επιλέξει << καλύτερες συνθήκες σφαγής >> για τους εργαζόμενους, που είναι η κινητήρια δύναμη της ανάπτυξης.
Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου απαντά αγωνιστικά,  η στρατηγική μας θέση  είναι η διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα των επιχειρήσεων εθνικής σημασίας και καλεί όλες τις Διοικήσεις των Σωματείων της δύναμής του να συμμετέχουν στην 24ωρη Απεργία που θα πραγματοποιηθεί στις 10/9/2013 ημέρα ΤΡΙΤΗ και στο Συλλαλητήριο στην  ΑΘΗΝΑ που έχουν προκηρύξει τα σωματεία της ΛΑΡΚΟ.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ
Τα Λεωφορεία θα αναχωρήσουν από τα ΚΤΕΛ ΘΗΒΑΣ στις 8:00 ΠΜ

                           ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙO"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

όσοι είναι υπέρ ...των αποκρατικοποιήσεων...είναι με αυτούς που είναι με τη παγκόσμια συμμορία ,που θέλει τους λαούς να λιμοκτονάνε ,για ένα πιάτο φαγητό,και βορά στις ορέξεις των δολοφόνων .Δηλαδή ...να έχει στην ιδιοκτησία του ο ένας ..τα μέσα παραγωγής ...και αν περισέψουν ψωμοτρίματα....να τρώει ο εργαζόμενος κάτω από τη μπότα του ιδιοκτήτη.Αυτό για τους ληστές μας λέγεται φιλελευθεροποίηση της αγοράς....
Ξ.Μέλις....