Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013

Παραιτήθηκε από υφυπουργός η Φωτεινή Σκοπούλη

Εκτός από το πιο σύντομο ανέκδοτο που ακούσαμε αυτές τις μέρες, [«είμαστε κυβέρνηση τετραετίας»] και εκτός από την αυτοπαρουσίαση του Ευάγγελου Βενιζέλου περίπου ως Ιφιγένειας εν Αυλίδι, εντύπωση έχει προξενήσει και η παραίτηση από την κυβέρνηση της Υφυπουργού Υγείας  Φωτεινής Σκοπούλη.
Και αυτό γιατί από τους πρώτους υπουργούς του Φώτη Κουβέλη που αποκάλεσε τον πρωθυπουργό χούντα και κάλεσε τη ΔΗΜΑΡ να αποχωρήσει αμέσως από την κυβέρνηση ήταν  η Φωτεινή Σκοπούλη, η οποία αποχώρησε  πρώτη από τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας λέγοντας στους δημοσιογράφους «φεύγω, πάω στο υπουργείο να μαζέψω τα πράγματα μου».
Σύμφωνα με πληροφορίες η Φωτεινή Σκοπούλη ήταν αυτή που επέμεινε στην σκληρή γραμμή της αποχώρησης από την κυβέρνηση και εξώθησε τον Φώτη Κουβέλη στην μετωπική σύγκρουση του με τον πρωθυπουργό.
Κατόπιν όλων τούτων, τα «ΘΕΣΠΙΑΚΑ», που πρόσφατα είχαν ασχοληθεί με το φαινόμενο «Σκοπούλη», αυτόν τον πραγματικό πονοκέφαλο για τον πρωθυπουργό,  αισθάνονται δικαιωμένα από τις δραματικές  εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: