Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013

Θεσπιακός 2013-2014

Την Κυριακή 2 Ιουνίου ανακοινώθηκε το νέο Δ.Σ του Α.Ο.ΘΕΣΠΙΑΚΟΥ. Το νέο συμβούλιο είναι αρκετά ανανεωμένο με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Νέος πρόεδρος της ομάδας είναι ο Βαγγέλης Λάντζας .
Αντιπρόεδρος ο Θοδωρής Καούσιας
Γραμματέας ο Μάριος Κουρούνης
Ταμίας ο Νίκος Χατζής
Γενικός αρχηγός Χάρης Λιάκος
Μέλος ο Χάρης Μπόγρης
Μέλος ο Μάριος Κακοσαίος

Η νέα διοίκηση έχει ήδη πιάσει δουλειά. Άλλωστε υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες σε σχέση με το γήπεδο αλλά και με το έμψυχο υλικό της ομάδας.

Σε συνεργασία με τον Γιάννη Δομβρεναίο, που παραμένει προπονητής της ομάδας, έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς. Ο στόχος φέτος είναι το πρωτάθλημα. Κανείς δεν το κρύβει ότι το καλοκαίρι του 2014 ο Θεσπιακός θέλει να γιορτάσει τα πεντηκοστά γενέθλιά του με κούπα και άνοδο στην Α’ Κατηγορία Βοιωτίας.

Το πρωτάθλημα βέβαια δεν είναι ένας εύκολος στόχος όμως υπάρχει όρεξη για δουλειά και με τη συμπαράσταση του κόσμου όλα μπορούν να γίνουν ευκολότερα.

Η πρώτη μεταγραφή της ομάδας είναι ήδη κλεισμένη. Ο Γιάννης Τσαμούταλης, ο πολυσύνθετος μέσος, θα ενισχύσει τον Θεσπιακό.

4 σχόλια:

Γιάννης Ομορφος είπε...

Πραγματικά πολλές οι εκπλήξεις!
Τόσο στην διήκηση, αλλά και η πρώτη μεταγραφή.
Πολυ θετικό οτι πλέον η διήκηση της ομάδας απαρτίζεται από καταξιωμένους ανθρώπους στην δουλειά τους και στον βίο τους, αλλά και ιδιαίτερα δημοφιλείς και αγάπητους στη κοινωνία μας.
Επίσης αρκετά χαρμόσυνο και το γεγονός οτι υπάρχουν και νέα παιδιά.
Προσωπικά μπράβο στον Χάρη Λιάκο που αποδεικνύεται στρατιώτης του Θεσπιαου τα τελευταία χρόνια και ακόμα μια φορά, θα είναι παρόν για την ομάδα.
Οσο για την μεταγραφή του Γιάννη Τσαμούταλη, είναι μια απίστευτη προσθήκη για την ομάδα μας. Πλήρης παίκτης, πολυ αθλητικός, ομαδικότητα στο φουλ και όρεξη για μπάλα και προπόνηση. Ξεχώρισε σαν τη μύγα μέσα στο γάλα στην Ά, θα βοηθείσει στα μέγιστα τον Θεσπιακό.

Ανώνυμος είπε...

Epitelous o thespiakos apalaxtike apo tin klika

Ανώνυμος είπε...

Thespiakara ole

GMT είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.