Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ – ΘΕΣΠΙΕΣ από τον πεζοπόρο Τετριμίδα Χρήστο


6 σχόλια:

Γιώργος Παρ. Λάντζας είπε...

Με την ευκαιρία αυτής της λίαν ενδιαφέρουσας εκδήλωσης, θα ήθελα να δείτε όλα τα σχετικά με τους 700 Θεσπιείς σημεία της wikipedia που παρουσιάζουν εντελώς λάθος την δημιουργία του μνημείου στις Θερμοπύλες. Δεν γνωρίζω δυστυχώς τις ακριβείς λεπτομέρειες αλλά είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν το έστησε το άγαλμα εκεί ο . . . Δήμος Σπάρτης!

Επίσης, ακόμα δεν είμαστε "Δήμος Αλιάρτου - Θεσπιών";

Ανώνυμος είπε...

Απορίας άξιον! Η απόφαση της μετονομασίας έχει βγει εδώ και πολύ καιρό από το ΥΠΕΣ. Πού κολλάει το θέμα?

dp είπε...

Τελικά το άγαλμα στην είσοδο του χωριού είναι ο Δημόφιλος;

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΠΑΠΑΡΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ

Ανώνυμος είπε...

μετά τη τελετή ,θα κάνω ένα σχόλιο.

Ανώνυμος είπε...

Έγινε η τελετή στο μνημείο των 700 θεσπιέων και πράγματι ήταν η καλύτερη απ όσες πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα.
Όλοι οι ομιλητές ,τίμησαν τον Ηρωικό αγώνα των θυσιασθέντων 700 Θεσπιέων και υπενθύμησαν ότι η καλύτερη τιμή γιαυτούς είναι ο αγώνας μας ,σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Λαός μας να αγωνιστούμε κι εμείς κατά των ντόπιων και ξένων ληστών μας.
Ο τότε Εφιάλτης-σ.σ.-είναι η σημερινή τριτοκομματική κυβέρνηση που καί προδίδει άλλά και ξεπουλά τα συμφέροντα της Πατρίδας και του εργαζόμενου Ελληνικού Λαού.
Ένας αγώνας που πρέπει να γίνει στις σημερινές τραγικές συνθήκες που που ζει η χώρα μας,είναι καθήκον όλων των Πατριωτικών δυνάμεων ,σε με καινούργια Εθνική Αντίσταση ,απομονόνωτας εκείνες τις προδοτικές σημερινές βολεμένες δυνάμεις που βασανίζον-ξευτιλίζουν τη Χώρα μας.
Οι κυβερνητικές-βολεμένες-αυτές δυνάμεις ,στο όνομα της σωτηρίας της Πατρίδας.....ξεπουλάνε όσο όσο την Πατρίδα και το Λαό μας.
Η καλύτερη τιμή προς τους 700 Θεσπιείς ,είναι το ξεκίνημα ενός νέου αγώνα μας,για μια περήφανη Πατρίδα και ένα Λαό να ζει με αξιοπρέπεια.
Ξενοφών Μελισσάρης.