Σάββατο, 11 Μαΐου 2013

Παρατράγουδα μέρος 2ο


Τρείς τέσσερεις μέρες μετά την ανάρτηση μας «Παρατράγουδα» και που αφορούσε τα όσα συνέβησαν κατά την περιφορά του επιταφίου είδαμε ότι τα βίντεο αφαιρέθηκαν χωρίς ευθύνη των Θεσπιακών.

Εμείς τα βρήκαμε ξανά και τα αναρτούμε χωρίς αυτή τη φορά να μπορεί να τα διαγράψει κανένας. Όσο και να μας ενοχλούν αυτή είναι η συμπεριφορά μας. Το χειρότερο σε μια «Δημοκρατία» είναι η λογοκρισία.

Μαζί με δύο βίντεο δείτε και ένα τρίτο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους συμμετείχαν στη συζήτηση που ακολούθησε καθώς και τον ΕΡΜΟ ΚΑΣΤΡΙΩΤΗ που του δώσαμε την αφορμή να εμφανιστεί πάλι στο διαδίκτυο με την ανάρτησή του «Η"παράδοση" και η παράδοση στη βλακεία».                                              

1 σχόλιο:

Γιώργος Παρ. Λάντζας είπε...

Δυστυχώς φέτος δεν μπόρεσα να έρθω στο χωριό για το Πάσχα κι έτσι η ενημέρωσή μου ήταν από τα βίντεο που αναρτήθηκαν τελικά στα ΘΕΣΠΙΑΚΑ και τα σχόλια στην προηγούμενη ανάρτηση στο ίδιο ιστολόγιο.
Στα "παιδιά της πλατείας" -παλιά τους λέγαμε “αγοραίους”- αφιερώνω το τραγούδι εδώ http://www.youtube.com/watch?v=vsPWBuLgtJk και τους καλώ να προσέξουν ιδιαίτερα τους στίχους.