Κυριακή, 28 Απριλίου 2013

Το έγκλημα της Σκοπούλη

Τελικά δεν έχουμε τον θεό μας εμείς οι δημοσιογράφοι.  Σε καθημερινή βάση και σε υψηλούς τόνους λέμε και υποστηρίζουμε ότι οι υπουργοί κάθονται σαν κότες..., δεν προβάλλουν αντιρρήσεις..., δεν αναδεικνύουν τα κακώς κείμενα..,  κι εν τέλει  είναι πειθήνια όργανα του εκάστοτε πρωθυπουργού καθώς μόνος στόχος τους είναι η εύνοια του αρχηγού μέσω της οποίας περνάει και η διατήρηση του θώκου...!!!
Χθες, βρέθηκε μια άσημη υφυπουργίνα..., η Φωτεινή Σκοπούλη και είπε στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά,  ό, τι και όσα γνωρίζουν οι συνάδελφοί της υπουργοί και υφυπουργοί..., ό, τι συζητούν οι δημοσιογράφοι...,  κι όσα ζουν όλοι οι Έλληνες πολίτες.
Ότι δηλαδή, ο υπουργός δεν ανταλλάσσει καλημέρα με τον αναπληρωτή του, ότι ο αναπληρωτής υπονομεύει τον υπουργό του, ότι κι οι δυο τους δεν ανέχονται την υφυπουργό τους κι ότι η υφυπουργός τους δεν έχει αντικείμενο ενασχόλησης καθώς οι προϊστάμενοί της υπουργοί δεν τις παραχωρούν αρμοδιότητες...!!!
Αυτά, λοιπόν είπε η καημένη η Φωτεινούλα και ρίχτηκαν όλοι να την ξεσκίσουν γιατί, τάχα... έκανε κάτι το πρωτοφανές και το πρωτόγνωρο..., κι αντιμίλησε στον Παντοκράτορα...,πρωθυπουργό.
Και προσέθεσε και κάτι άλλο αυτή η ΑΤΙΜΗ......!!! Είπε, - λες και δεν το ξέραμε εμείς οι δημοσιογράφοι αλλά κάνουμε ψιλό τουμπεκί μπας και πέσει κάποιο από τα κρυφά χαρτζιλίκια των άδηλων κονδυλίων της υψηλής προπαγάνδας - , ότι λείπουν εμβόλια για τα παιδιά μας...!!! Κι έκανε και κάτι ακόμα αυτή η ατίθαση αριστερή...!!! Είπε, - η αισχρή..., -, ότι κινδυνεύουν τα παιδιά που έχουν γονείς ανασφάλιστους...!!! Και τι σε ενδιαφέρει εσένα..., ρε Ρουφιάνα..., τι θα πάθουν τα παιδιά των  ανασφάλιστων...??? Τα δικά μας δεν έχουν ανάγκη...!!!
Και το κλου της ατίθασης..., της ανεξέλεγκτης..., της εκτός γραμμής ευρισκομένης..., της μη υπηρετούσης τη συνοχή της κυβέρνησης και κατ επέκταση κι αναλογία το εθνικό συμφέρον..., είπε ότι το ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ...!!! Οποίον..., ψεύδος και συκοφαντία...!!!
Τις λες μωρή...??? Και σε κάναμε και κοτζάμ υφυπουργό...!!! Για να λες αυτές τις βλακείες...???  Άντε απ εδώ...!!!  Γι αυτά και γι άλλα που ίσως δεν γνωρίζουμε..., η Σκοπούλη πρέπει να πέσει στην πυρά...!!! Ζωντανή...!!! Προς παραδειγματισμόν όλων των υπολοίπων που θέλουν να γίνουν υπουργοί και να διατηρήσουν το υπουργιλίκι τους...!!!
Προς τέρψιν ημών των δημοσιογράφων που αφού θα έχει εκλείψει η όποια Κυρία Σκοπούλη από προσώπου Υπουργικού Συμβουλίου  θα διερωτώμεθα, τάχα, γιατί δεν επισημαίνουν τα κακώς κείμενα οι, εκάστοτε, υπουργοί στον, εκάστοτε, πρωθυπουργό...!!!
Κι εσύ λαέ βασανισμένε μην  ξεχνάς..., τον Ωρωπό...!!! Κι εσύ Κυρία Σκοπούλη μου θα μείνεις στην ιστορία ως η αναιδής υφυπουργός αντμιλήσασα στον πρωθυπουργό σου...!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ...!!!
                                                                            Του Γ. Σπ. Π  στο  http://www.newsnow.gr                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια: