Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012

"Φταίει το φεγγάρι..." 2

Από το γραφείο τύπου του Δήμου λάβαμε το παρακάτω mail ως απάντηση στην ανάρτησή μας "Φταίει το φεγγάρι..." και θεωρούμε υποχρέωσή μας να το δημοσιεύσουμε.
 
Αγαπητά Θεσπιακά

Είναι βέβαιο πως το σημαντικό είναι να γίνει η εκδήλωση στις ομορφες Θεσπιές κι αυτό διασφαλίζεται έστω κι αν υπάρχει μια αλλαγή του σημείου,στην γειτονιά του μουσείου πάντως.
Όμωςτο σχόλιό σου άδικεί τον Δήμο,ο οποίος εγκαιρα (11-7-2012) φρόντισε να ζητήσει την άδεια,που δεν δόθηκε από την Θ΄ΕΠΚΑ (Εφορεία Αρχαιοτήτων),επειδή την παρέπεμψε για έγκριση στο Κ.Α.Σ. ( ιδιαίτερως γραφειοκρατική διαδικασία) και το οποίο θα συνεδριάσει τέλος Αυγούστου,όπως μας ενημερώσαν μόλις χτες,μετά από δική μας πρωτοβουλία μάλιστα.
Δεν πειράζει.Και ο χώρος του Δημαρχείου είναι εξίσου όμορφος.Εξάλλου έχει και καλύτερη θέα στο φεγγάρι.

Θεσπιακά: Κι εμείς θεωρούμε σημαντικό ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί. Επειδή όμως στο παρελθόν έχουν γίνει δύο ακόμη μουσικές παραστάσεις στον χώρο του "Μουσείου" αποθήκη, και φανταζόμαστε ότι ίσχυαν τα ίδια δεδομένα και τότε, θα μπορούσε να είχε προβλεφθεί από την αρχή η χρονοβόρα έγκριση ή μη από το Υπουργείο Πολιτισμού. Επίσης θεωρούμε ατυχές γεγονός τουλάχιστον τη δημοσίοποιηση μέσω των τοπικών blogs της αφίσσας της εκδήλωσης πριν οριστικοποιηθεί ο τόπος διεξαγωγής.     

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θεσπιακα: άδεια για μια ώρα στην αυλή ζήτησε ο δήμος,δεν ζήτησε να κάνει ανασκαφες.είκοσι μέρες δεν έφταναν για να εκδοθεί;