Τρίτη, 8 Μαΐου 2012

Ελεύθεροι & Δημοκράτες...


Καλωσόρισες ξανά Βοιωτία στον εκλογικό κόσμο του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Με τελευταίο συγγραφέα του τον Π. Παυλόπουλο η Βοιωτία θα υποστεί τις συνέπειες «εκπροσωπούμενη» από 3 Βουλευτές της ΝΔ.

Μάλιστα, στον έναν από αυτούς δίνεται η ευκαιρία να βρει τη γαλοπούλα που γύρευε. Φήμες την θέλουν να έχει ψοφήσει στα χέρια της Αριάδνης. Επίσης, ο λαός συγχώρεσε (προτού ελεύθερο δικαστήριο κρίνει ) την πιθανή εμπλοκή στο σκάνδαλο Βατοπεδίου που στέρησε κάμποσα εκατομμύρια ευρώ από το δημόσιο Ταμείο που εγώ και εσύ γεμίζουμε.

Σε κάθε περίπτωση, ο λαός μας απέδειξε ότι έχει δημοκρατικά αντανακλαστικά. Τα οποία θα πρέπει να έχει ενεργά και πανέτοιμα σύντομα και ξανά. Και συνέχεια.

Λαϊκός Σύνδεσμος Γυμναστηρίων

Οι αναλύσεις για το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα δεν χωρούν προφανώς σε μια ανάρτηση. Έτσι, σε αντίθεση με τα προ των εκλογών κείμενα, ας αφεθούμε περισσότερο στο συναίσθημα. Κυρίως, στο αίσθημα αηδίας που προξένησε στον Δημοκρατικό λαό το γεγονός ότι στα εκλογικά κέντρα υπήρξε πιτσιρικαρία ντυμένη στα χρώματα των νεοναζιστών… η συνέχεια στο GMT + 7.

Δεν υπάρχουν σχόλια: