Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ 77ΧΡΟΝΟΥ


Λυπηθήκαμε βαθύτατα όταν μάθαμε για τον θάνατο αυτό που έλαβε χώρα κάτω από αυτές τις συνθήκες», ανέφερε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Τζέρι Ράις. Την «βαθύτατη λύπη» του για την αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη, εξέφρασε σήμερα το ΔΝΤ, διά του εκπροσώπου του Τζέρι Ράις. «Αυτό που θέλω να κάνω, είναι να πω ότι λυπηθήκαμε βαθύτατα όταν μάθαμε για τον θάνατο αυτό που έλαβε χώρα κάτω από αυτές τις συνθήκες. Και απλά να εκφράσω τα συλλυπητήριά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά, ερωτηθείς σχετικά, αποφεύγοντας ωστόσο να σχολιάσει περαιτέρω το περιστατικό.
Σε ερώτηση παράλληλα αναφορικά με τη δημοσκοπική άνοδο των κομμάτων διαμαρτυρίας, αναγνώρισε την ανάγκη να δούμε τις εκλογές αυτές ως μια ευκαιρία για τη χώρα. «Οι εκλογές δημιουργούν όντως μια αβεβαιότητα για την εφαρμογή των δημόσιων πολιτικών. Αλλά θα ήθελα να προσθέσω ότι αυτού του είδους η αβεβαιότητα είναι πάντα παρούσα, όταν μια χώρα πραγματοποιεί εκλογές, έτσι δεν είναι κάτι το ειδικό για την Ελλάδα», παρατήρησε.
Υπογράμμισε ακόμη ότι την ικανοποίηση του ΔΝΤ σχετικά με τις δεσμεύσεις που αναλήφθηκαν από τα μεγαλύτερα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα αναφορικά με τους στόχους και τις πολιτικές του προγράμματος. «Κατά κάποιον τρόπο οι εκλογές αποτελούν σημαντική ευκαιρία για να εξασφαλιστεί μια εντολή εν όψει αυτών», κατέληξε.
Πηγή: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: