Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

M n’ Ms: Θεσπιακός – Beevillage


Υπάρχει διάσταση συμφερόντων μεταξύ των φιλάθλων και της ίδιας της ομάδας. Ο Θεσπιακός κατόρθωσε να προηγείται 2-0 από το 20’ και ο κόσμος βαρέθηκε γιατί δεν είχε σασπένς!

Οι παίχτες του ΑΟΘ γιόρτασαν τη ψήφιση του Μνημονίου 2 και την αναβολή της Χρεοκοπίας μας με μια πολύ καλή εμφάνιση επί του Μελισσοχωρίου. Ευτυχισμένοι οι φίλαθλοι μαζεύτηκαν στην πλατεία Συντάγματος για πανηγυρισμούς. Τη γιορτή χάλασαν ανεγκέφαλοι Αστυνόμοι ΜΑΤ που διαμαρτύρονταν.

Την παράσταση σε αυτόν τον αγώνα έκλεψαν τα Μι της ομάδας μας. Τέσσερα γκολ από τέσσερα Μι και 3 ασίστ από τα τρία εξ’ αυτών.

Στο πρώτο γκολ πρωταγωνίστησε ο Μπόγρης Γερ. και ο φορμαρισμένος σβούρας σαλτιμπάγκος Μουλκιώτης Γιώργος. Ο τελευταίος αφού υποδέχτηκε με άψογο κοντρόλ τη βαθειά διαγώνιο μπαλιά από τον Γεράσιμο, εκσφενδόνισε τη μπάλα στο αντίπαλο τέρμα προκαλώντας υλικές ζημιές στα δίχτυα του.

Από τσαντίλα τα άλλα δύο Μι ανέλαβαν να λυτρώσουν την ομάδα με ωραία κάθετη μπαλιά του Μπόγρη Αθανάσιου στον Μαρίνη Παναγιώτη, ο οποίος προσπέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα βγάζοντας φλας δεξί και πλάσαρε στο κενό τέρμα. Ευτυχισμένοι οι φίλαθλοι πανηγύρισαν το ότι ο Μαρίνης έμεινε όρθιος για 5’’ και κατάφερε το τέρμα. Στον πανηγυρισμό όμως έπεσε για να μη βγει από τη σειρά.... διαβάστε την απολαυστική περιγραφή του αγώνα στον GMT+7.

Δεν υπάρχουν σχόλια: