Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

Εξουθενωτική πολυφωνία

Την βοήθεια της Παναγιάς ζήτησε ο Καμμένος. Άμα έχεις την βοήθεια της Παναγιάς τότε δεν χρειάζεσαι ψηφοφόρους. Θα έχεις μαζί σου τους Αγίους.

Η Παναγιά δεν νομίζω να καθίσει να ασχοληθεί με τις προδοσίες των χριστιανών πολιτικών, όπως δεν ασχολείται και με το ποδόσφαιρο.

Και όταν οι πολιτικοί, όπως ο Αντώνης ο σφουγγαράκης ή ο Καμμένος ζητούν την βοήθεια από τον Θεό ή την Παναγιά τότε, επί της ουσίας, παραδέχονται ότι είναι αδύναμοι και ανίκανοι να φέρουν εις πέρας το έργο που υποτίθεται ότι έχουν αναλάβει.

Κουρασμένος είναι ο Μπένι. Δεν κουράστηκε τρώγοντας μισθούς και συντάξεις αλλά από την εξουθενωτική πολυφωνία.

Παρακαλούνται οι πεινασμένοι να επιβάλουν την σιωπή στην κοιλιά τους που γουργουρίζει από την πείνα διότι ενοχλείται ο μέγας σωτήρας.

Οι υπάλληλοι του Σόιμπλε που παριστάνουν τους εθνικούς σωτήρες πανηγυρίζουν για την άλλη μια σωτηρία της χώρας. Το αφεντικό όμως τους άδειασε κανονικά λέγοντας λίγο πολύ ότι έχει γίνει μια τρύπα στο νερό…

Μέχρι τώρα οι φόροι ήταν μικρότεροι από το εισόδημα των μισθωτών. Από τώρα και στο εξής αυτή η αναχρονιστική συνήθεια μεταρρυθμίζεται. Πλέον ο μισθός θα είναι μικρότερος των φόρων.

25% επί των φόρων θα υπολογίζεται πλέον ο μισθός...η συνέχεια στο blog Μικρά Μεγάλα Εγκλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: