Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011

Έλσα Παπαδημητρίου: «Να συνεχίσει ο Παπανδρέου το έργο του»

Δεν είναι η ώρα για γέλια τώρα που ακούμε οτι ανοιχτό το ενδεχόμενο να στηρίξει την κυβέρνηση αφήνει η ανεξάρτητη βουλευτής κ. Έλσα Παπαδημητρίου, μιλώντας στο protothema.gr. Πιστεύει ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή ο πρωθυπουργός πρέπει να συνεχίσει το έργο του, ενώ παράλληλα, δεν τάσσεται υπέρ ενός δημοψηφίσματος, το οποίο δεν θα δώσει λύση στο πρόβλημα της χώρας.

«Απορώ με όλη τη συζήτηση που γίνεται για το δημοψήφισμα, δεν ξέρω γιατί το ζητάμε από έναν κόσμο εξαγριωμένο. Θεωρώ ότι οι εκλογές θα είναι καταστροφή και άνοιγμα της πόρτας εξόδου από την ευρωζώνη. Ή πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες αλλαγής ο Γ. Παπανδρέου ή να συνεχίσει το έργο του».

Όπως σχολιάζεται από έμπειρους παρατηρητές, δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ γνωστό έγκαιρα το γεγονός αν η κ. Παπαδημητρίου, που σίγουρα εκφράζει και άλλους βουλευτές του συντηρητικού νεοφιλελεύθερου χώρου και της Νέας Δημοκρατίας, εκφράζει και τον αρχηγό της, τον κ. Σαμαρά, ο οποίος δήλωσε ευθαρσώς ότι το κράτος έχει συνέχεια και ότι θα γίνουν σεβαστές οι συμφωνίες από μια κυβέρνηση της Ν. Δημοκρατίας που θα προκύψει από τις εκλογές, χωρίς να διευκρινίζει ποιες ακριβώς συμφωνίες εννοεί.

Όπως σημειώνεται πάντως, τα αντιλαϊκά μέτρα της Κυβέρνησης, της Ε.Ε., της Τρόικας και του ΔΝΤ, που εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους, δεν είναι τίποτα άλλο παρά η ραχοκοκαλιά της νεοφιλελεύθερης νεοσυντηρητικής πολιτικής που επιχειρείται βίαια να εφαρμοστεί εναντίον των λαών της Ευρώπης με πρώτη και καλύτερη την χώρα μας με αφορμή την διεθνή οικονομική καπιταλιστική κρίση και θα ήταν περίεργο να διαφωνούσε στην ουσία τους η συντηρητική παράταξη που εμφανίζεται με πολλά πρόσωπα στην χώρας μας. Μάλλον αλλάζει από τώρα, τόσο νωρίς αλήθεια, ρούχα ο Μανωλιός…..

Δεν υπάρχουν σχόλια: