Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011

Ανακοίνωση της επιτροπής παιδείας του Δήμου Αλιάρτου - Θεσπιών

Στην συνεδρίαση της επιτροπής παιδείας του Δήμου Αλιάρτου που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο , την Πέμπτη 26/05/2011 , συζητήθηκε μεταξύ άλλων θεμάτων και μία πρόταση , του προέδρου της επιτροπής κ. Γιάννη Ιωάννου , για σύγκληση μιας συνέλευσης των εκπαιδευτικών των σχολείων του Δήμου Αλιάρτου , όλων των βαθμίδων.

Η πρόταση αυτή εκφράζει πλήρως την άποψη ,τόσο του Δημάρχου ,όσο και των υπολοίπων Δημοτικών Συμβούλων ή μη ,της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών, για την ιδιαιτέρως μεγάλη σημασία που έχει η παιδεία για την εξέλιξη καθενός ανθρώπου ξεχωριστά και της κοινωνίας συνολικά.

Στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, άγνωστο για πόσο ακόμα, η καλύτερη επένδυση που μπορεί και πρέπει να κάνει η κοινωνία μας είναι η επένδυση στην γνώση και στις αρχές που είναι δυνατόν να μας δώσει ένα καλά δομημένο (αυτό είναι το ζητούμενο)σύστημα παιδείας με αρχή την Πρωταγόρεια ρήση :<<Πάντων χρημάτων μέτρον εστί άνθρωπος>>.

Τελικώς η επιτροπή έκανε ομοφώνως αποδεκτή την πρόταση και εξουσιοδότησε τον πρόεδρό της να προχωρήσει στην υλοποίησή της .

Αφού ζητήθηκαν οι σχετικές άδειες από τους Δ/ντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αποφασίστηκε η πραγματοποίηση της πανεκπαιδευτικής συνέλευσης την ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 στις 9:00 π.μ. στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Αλιάρτου.

Αποφασίστηκε επίσης να συζητηθούν μόνο εκπαιδευτικά θέματα και σε καμιά περίπτωση συνδικαλιστικά.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προ Θεσπιακά BLOK ,εδώ ο κοσμος καίγεται και δέν βλέπω μια ανάρτηση για την επικαιρότητηκα ,τί έγινε εσείς που είσαστε πρωτοπόροι πάυσατε πύρ σας ράντισαν και περάσατε σε χειμαιρία νάρκη ; σταθείτε ορθοί.Πάρτε θέσει οι καιροί ου μενετοί.

Ανώνυμος είπε...

ela nte....