Πέμπτη, 21 Απριλίου 2011

Ευχές

Ευχαριστούμε για τις ευχές σας και ανταποδίδουμε

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τούτες τις μέρες του πάσχα,άλλοι γιορτάζουν την ανάσταση για κάποια κατάκτηση...κιαστράφτουν τα βεγγαλικά πολύχρωμα στον ουρανό, για να φέρουν την την ειρήνη την αγάπη , όπως κάνει η πολιτισμένη δύση με τα δικά της πολύχρωμα-πολύβουα βεγγαλικά της στον ουρανό της ΛΙΒΥΗΣ,σκοτώνοντας το λαό της για ένα τενεκέ πετρέλαιο οι τενεκέδες.
Τούτες τις μέρες τις εορταστικές ένας κόμπος στο λαιμό σε κάθε εργαζόμενη οικογένεια γίνεται θηλειά γιατί γιατί τα οικονομικά του δεν φτάνουν ούτε για μιά λαμπάδα για την κηδεία της.
Τούτες τις μέρες ο Γολγοθάς δεν είναι για μια βδομάδα , είναι τρόπος ζωής , έτσι τα κατάφεραν οι κρατούντες και όχι μόνοι τους αλλά με την βοήθειά μας, ληστεύοντας το μόχθο μας τα όνειρά μας το μέλον των παιδιών μας.
Τούτες τις μέρες που οι ευχές δίνουν και παίρνουν,είναι καιρός να σκεπτούμε το τί φταίει και βρισκόμαστε σ αυτή τη σκοτεινή αβεβαιότητα και όλοι μας να κάνουμε
διορθωτικές ενέργειες και να πάψουμε να είμαστε πιόνια των ληστών των δολοφόνων μας.
Σκεπτείτε Συσπειρωθείτε αντισταθείτε , σταθείτε Ο Ρ Θ Ο Ι.
Μπορούμε και αξίζουμ καλύτερη ζωή για μας για τα παιδιά μας.
Ξ.Μέλις

Ανώνυμος είπε...

Πολυ χαρουμενο και ελπιδοφορο το μηνυμα σου φιλε.
Μας δινει δυναμη!
Τι ωραια ψυχολογια μας δημιουργει!

Ανώνυμος είπε...

egw pantws exw a p e l p i s t e i

Ανώνυμος είπε...

Μέρες πούναι δεν πρέπει να κάνουμε σκέψεις απαισιοδοξίας ,αλλά πρέπει να προσευχηθούμε,από δευτέρα που θα πειάσει δουλειά Γιώργος μας να τον φωτίσει ο νεοανασταθείς να μας δώσει η αξιοαγάπητη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ,την ελπίδα μιας καλής και αξιοπρεπούς ταφής μας.
Γιαυτό σας λέω μην απελπίζεστε ,
υπάρχει ελπίδα λίγο υπομονή χρειάζετε
χαμογελάστε παρακαλώ.
ένας άξεστος χωριάτης...