Κυριακή, 20 Μαρτίου 2011

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ωρωπού αναλαμβάνει δράση για τα διόδια Με συντριπτική πλειοψηφία ψηφίστηκε την 16/3/2011 από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ωρωπού απόφαση με την οποία,

-     Η Δημοτική Αρχή  στηρίζει το αίτημα του κινήματος μας για την κατάργηση των διοδίων στην περιοχή μας.      
   -     Στηρίζει το κίνημα της άρνησης πληρωμής διοδίων και θα το καλύψει και νομικά .
   -     Στηρίζει τον αγώνα των πολιτών με την άρνηση είσπραξης των προστίμων από  αυτές τις παραβάσεις του ΚΟΚ και καταδικάζει τις προσπάθειες ποινικοποίησης των αγώνων του κινήματος.
   -     Αποφασίζει να αναλάβει πρωτοβουλίες για συναντήσεις και συσκέψεις και προβολή των αιτημάτων μας στο Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και σε κάθε αρμόδιο φορέα.
   -     Αποφασίζει να αναλάβει πρωτοβουλίες για την κοινή δράση μας με τους δήμους Διονύσου ,Κηφισιάς και Λυκόβρυσης- Πεύκης για την αποτροπή της εγκατάστασης και των νέων σταθμών διοδίων που προβλέπονται.

Τη στιγμή που τα δίκαια αιτήματά μας και ο αγώνας μας χαρακτηρίζονται παράνομα και ποινικοποιούνται (ΚΟΚ), ενώ η τροχαία χρίζεται υπάλληλος των εταιριών εκμετάλλευσης των εθνικών μας δρόμων, η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου συμβάλλει θετικά στην πορεία του κινήματος μας, προασπίζοντας παράλληλα τα δικαιώματά μας.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΟΡΕΩΝ & ΚΑΤΟΙΚΩΝ Β.Α. ΑΤΤΙΚΗΣ
                                       ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ
                                                                                                           Κωνσταντίνος Μπαμπούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: