Κυριακή, 20 Μαρτίου 2011

Πάνω από 500 δένδρα φυτεύτηκαν στο Μαλάκι Αλιάρτου


Ο Δήμαρχος Γ. Ντασιώτης σε  μαθήματα δενδροφύτευσης
Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το πρωί η Δενδροφύτευση που εδώ και καιρό προγραμμάτιζε ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αλίαρτου αλλά αναβαλλόταν λόγω καιρού. Μέλη και φίλοι του συλλόγου με τα παιδιά τους, απόλαυσαν το ανοιξιάτικο πρωινό του Σαββάτου της 19ης Μαρτίου, φυτεύοντας στο Μαλάκι (θέση Τσανουλέικα) πάνω από 500 δενδρύλλια πεύκων, κυπαρισσιών και ακακίας. Οι μικροί μαθητές πραγματικά το απόλαυσαν και ακούραστα ανεβοκατέβαιναν το βουνό. Στο τέλος βρήκαν και μία χελώνα και η χαρά ήταν ακόμη μεγαλύτερη. Ελάχιστη ανταμοιβή καπέλα, νερά και γλυκά σε όλους όσοι συμμετείχαν στη δενδροφύτευση.
Καθοριστική ήταν η συμβολή του δασαρχείου και του δασικού φυτωρίου Αλιάρτου που πρόσφερε τα δενδρύλλια και υποστήριξε την όλη προσπάθεια στα πλαίσια και της ημέρας δασοπονίας (21 Μαρτίου).Στην όλη προσπάθεια συμμετείχε και ο Δήμαρχος Αλιάρτου κ. Γ. Ντασιώτης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γ. Αραπίτσας, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αλιάρτου κ. Ψαρρά Ευαγγελία, ο κ. Πάρις Βαρβαρούσης, μέλη του συλλόγου "Το Κοινόν των Βοιωτών για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον", του χορευτικού συλλόγου Αλιάρτου, εκπρόσωπος του Δασαρχείου και της Θηροφυλακής.
Ευχαριστίες και συγχαρητήρια σε όλους. Η προσπάθεια θα επαναληφθεί
ΥΓ. Απογοητευτικό ήταν το βουνό σκουριασμένων αντικειμένων και πλαστικών μπουκαλιών που συγκέντρωσε η ομάδα από την περιοχή. Τα σκουπίδια θα τα απομακρύνει συνεργείο του Δήμου. Ντροπή για όλους μας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Δήμαρχε,μας κάνεις περήφανους

χχχχχχχ είπε...

αυτός είναι ο δήμαρχχχχχχχχχχχχχχός μας!!!πάντα κοντά στο περιβάλλον και στα παιδιά!!!