Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011

Συνελήφθη ο Απόστολος Γκλέτσος


Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί στον δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο. Με πρωτοβουλία του γκρεμίστηκαν και πάλι οι μπάρες στα διόδια Πελασγίας.

Στη σύλληψη του δήμαρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου προχώρησαν στις 3 το μεσημέρι οι αστυνομικές αρχές. Ο Απόστολος Γκλέτσος κρατείται σε αστυνομικό τμήμα.

Νωρίτερα, με πρωτοβουλία του είχαν ανοίξει και πάλι οι πλαϊνές μπάρες πριν και μετά τα διόδια Πελασγίας.

Από το πρωί άρχισαν να συγκεντρώνονται στο σημείο οι κάτοικοι της περιοχής, ενώ λίγο αργότερα μηχανήματα του δήμου γκρέμισαν και πάλι τις μπάρες και δημιούργησαν σημεία πρόσβασης των αγροτικών δρόμων στο κύριο εθνικό δίκτυο παρακάμπτοντας τα διόδια της Πελασγίας.

Τη Δευτέρα το απόγευμα, συνεργεία της εταιρείας έβαλαν και πάλι τις μπάρες, τις οποίες γκρέμισαν εκ νέου σήμερα το πρωί τα χωματουργικά μηχανήματα του δήμου της Στυλίδας.

Οι κάτοικοι παραμένουν στην περιοχή προκειμένου τα συνεργεία της εταιρίας να μην επανατοποθετήσουν το στηθαίο και υπογραμμίζουν πως θα μείνουν εκεί μέχρι το βράδυ.

Ο Απόστολος Γκλέτσος δηλώνει αποφασισμένος να κρατήσει ανοικτό τον παράδρομο της εθνικής οδού στο ύψος της Στυλίδας έτσι ώστε να περνούν οι κάτοικοι της περιοχής χωρίς να πληρώνουν διόδια.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένα μεγάλο μπράβο στον Απόστολο Γκλέτσο,που την ενέργειά του κάνει απλώς το καθήκον του.
Τώρα το καθήκον των πολιτών του Δήμου Στυλίδας είναι να τον απελευθερώσουν αμέσως.[αν δεν το έχουν κάνει ακόμη].
Από την άλλη μεριά η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ,κάνει και αυτή απλώς το καθήκον της,με το συνεχίζει την ληστεία του Ελληνικού Λαού εφαρμόζοντας το νόμο μεν την Αστυνομία την Δικαιοσύνη,για να πλουτίζουν τα λαμόγια του συστήματος. Ω.

Ανώνυμος είπε...

Οι Δήμαρχοι της περιοχής μας και κυρίως της Θήβας έχουν σκοπό να κάνουνε κάτι; Δεν θα έπρεπε;

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο του!
Ετσι χρειαζεται!
Αιντε με τα νταβατζιδικα διοδια!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι καιρός για μαζική αντίσταση όλου του εργαζόμενου λαού για να απαλλαγή από τις καταστρεπτικές πολιτικές που εφορμόζει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ καθοδηγούμενη από τους εχθρούς της πατρίδας μας.
Είναι καιρός τα αγροτικά και εργατικά Συνδικάτα να κατέβουν σε γενική απεργεία,και όχι να ρίχνουν τουφεκιές στον αέρα ,με σποραδικές 12 ώρες-24 ώρες κινητοποιήσεις.
Εμπρός λοιπόν εδώ και τώρα να έρθουν τα πάνω κάτω,οργανωθειτε αντισταθείτε.