Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011

ΘΕΣΠΙΑΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΩΠΙΑΣ 4 - 2

Επιστροφή στις νίκες
Ο Θεσπιακός παίζοντας κατά διαστήματα εκπληκτικό ποδόσφαιρο και έχοντας σε καλή μέρα τους Βαρθαλάμη, Κιούση, Κάπρο και Μαρίνη διέλυσε τον Ηρακλή Ασωπίας με 4-2. Το κρύο, η βροχή και οι άδειες εξέδρες δεν εμπόδισαν τον Θεσπιακό να αντιδράσει –άμεσα- στο γκολ του Ηρακλή μόλις στο 2’ και να φτάσει τελικά σε μία άνετη και δίκαιη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι που στηρίχτηκαν αποκλειστικά στα κέφια του Βόγγλη, είδαν τον Βαρθαλάμη να βγάζει τα απίστευτα και την άμυνά τους να είναι το μελανό τους σημείο για ακόμη μια φορά.
 
Το παιχνίδι άρχισε στραβά για την ομάδα του χωριού, καθώς μόλις στο 2’ βρέθηκε να χάνει, αλλά μέσα σε δέκα λεπτά ήρθαν όλα τούμπα με το γκολ του Σελιανίτη και το αυτογκόλ του Σέκι. Με τον αέρα του 2-1, ο Θεσπιακός ανέβασε την απόδοσή του και έφτασε σε ακόμα δύο γκολ με τους εξαιρετικούς Κάπρο και Μαρίνη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ασωπία ανέβασε το ρυθμό της και πίεσε, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 4-2. Εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος πραγματοποίησε ο Βαρθαλάμης που έσωσε αρκετές φορές την ομάδα του... Ρεπορταζ του Γιάννη Λάντζα στα ΘΕΣΠΙΑΚΑ sport.

Δεν υπάρχουν σχόλια: