Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010

Εθελοντική Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας : Δεν πληρώνουμε διόδια! Οι εταιρείες πρέπει να φύγουν!


H Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας σε σημερινή ανακοίνωση τονίζει: Δεν πληρώνουμε διόδια! Οι εταιρείες πρέπει να φύγουν! Να καταργηθούν οι συμβάσεις τους και η συνέχιση των εργασιών να γίνει με τη μορφή δημοσίων έργων

Με συμμετοχή της αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου, των δημάρχων Δίου κ. Παπαχρήστου Γρηγόρη, Πύδνας κ. Βασιλειάδη Δημήτρη, του προέδρου του επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας Γιώργου Μπούρου και πλήθος μέλών της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας δυναμικό άνοιγμα των διοδίων της Λεπτοκαρυάς πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010 από τις 11:00 ως τις 15:00.

«Η άρνηση πληρωμής του αντιτίμου των διοδίων δεν είναι παράνομη πράξη! Χιλιάδες πολίτες σε ολόκληρη την Ελλάδα σπρώχνουν την μπάρα χωρίς να πληρώσουν και καμία από τις εταιρείες δεν τόλμησε να στραφεί νομικά ενάντια στους πολίτες. Παράνομες φαίνεται να είναι οι ίδιες οι εταιρίες, οι συμβάσεις και τα έργα τους και όχι οι πολίτες που διεκδικούν αυτό που τους ανήκει» τόνισαν εκπρόσωποι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης.

Εν τω μεταξύ, την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010, τοιχοκολλήθηκε από το πολεοδομικό γραφείο Καπανδριτίου η απόφαση σφράγισης των αυθαίρετων ακινήτων της Νέα Οδός Α.Ε. στις Αφίδνες, στο Πολυδένδρι και στη Μαλακάσα. Συγκεκριμένα, η σφράγιση αφορούσε στους οικίσκους είσπραξης διοδίων στη Μαλακάσα και στο Πολυδένδρι (κόμβος Καπανδριτίου), καθώς και στο κτίριο γραφείων και λοιπούς οικίσκους του σταθμού διοδίων Αφιδνών (και έπεται συνέχεια για τα υπόλοιπα αυθαίρετα).

Δεν υπάρχουν σχόλια: