Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010

ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ Ο Α. ΑΛΑΒΑΝΟΣ

Την ώρα που γίνονταν η ορκωμοσία του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 11πμ στην Παλαιά Βουλή στην Πλατεία Κολοκοτρώνη στην Αθήνα, ο περιφερειακός σύμβουλος του Μετώπου – Ελεύθερης Αττικής Αλέκος Αλαβάνος «ορκίζονταν» στο μπλόκο της Κερατέας.
Ο Αλ. Αλαβάνος, συνοδευόμενος από τον Τάσο Σταυρόπουλο, υπεύθυνο για την Ανατολική Αττική, με αυτό τον συμβολικό τρόπο εξέφρασε τη δέσμευση της Ελεύθερης Αττικής στους δύσκολους αγώνες των πολιτών στην περιοχή ενάντια σε ένα πρωτοφανή αυταρχισμό της κυβέρνησης.

Μιλώντας από τηλεβόα σε γυναίκες και άνδρες της περιοχής μπροστά στα ΜΑΤ ο Αλ. Αλαβάνος μεταξύ άλλων τόνισε: «Για το Μέτωπο δεν είναι ώρα για φιέστες. Βρίσκομαι εδώ για να δώσω «όρκο» μπροστά στο λαό της Κερατέας, στον παπα Ντίνο, τον εφημέριο του Αγίου Δημητρίου, που είναι πάντα παρών στην πρώτη γραμμή της μάχης, και μετά από συνεννόηση με τον Δήμαρχο Σταύρο Ιατρού, ότι η Ελεύθερη Αττική θα στηρίξει με κάθε τρόπο τα κοινωνικά, δημοκρατικά, οικολογικά δικαιώματα των πολιτών που εγγυάται το Σύνταγμα ενάντια στις παράνομες νομοθεσίες, αποφάσεις, πράξεις της κυβέρνησης και της τρόικα».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε Θεσπιακά,είναι τόσο σοβαρή αυτή η ανάρτηση για τον Αλ.Αλαβάνο;
Ο κύριος αυτός δεν είναι διασπαστής της Αριστεράς ;

Τότε τι τον προβάλης ; Επειδή πήγε στην κερατέα ;

Αν είναι έτσι έχει καλώς.

Ανώνυμος είπε...

Η Αριστερά αυτοκαταστρέφεται από άποψη.

Ανώνυμος είπε...

Εγω λεω οτι καλα κανανε τα Θεσπιακα.
Αυτη ητανε πραγματικη ορκομοσια.
Ετσι επρεπε να κανουνε ολοι οι εκλεγμενοι. Να πανε στο λαο.
Τι να κανουνε φιεστες;
Οπως αυτη που θα γινει τη Τριτη στον Αλιαρτο;
ή οπως κανανε στην Αραχοβα τη περασμενη βδομαδα οι συμβουλοι Αλιαρτου που ντερλικωσανε σε πολυτελες ξενοδοχειο στην υγεια του ψηφοφορου;

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ;