Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010

Σάκος του μποξ ξανά!!!

Θεσπιακός Ιωνικός 1 - 4
Ο Θεσπιακός πραγματοποίησε ακόμα μια κακή εμφάνιση απέναντι σε σοβαρό αντίπαλο και απέδειξε για πολλοστή φορά ότι στα δύσκολα έχει το ρόλο του σάκου. Τόσο οι παίκτες όσο και ο προπονητής απογοήτευσαν τους αρκετούς οπαδούς της ομάδας, που έδωσαν δυναμικό παρόν μετά από αρκετές αγωνιστικές. Αντίθετα οι αντίπαλοι έκαναν μια ήσυχη προπόνηση και σε ρυθμούς ρελαντί συνέχισαν ακάθεκτη για την Α’.

Πολύ δύσκολα θα βρει κανείς θετικά στοιχεία μετά από ένα τέτοιο ματς, ενώ το μόνο που θα έχουμε να θυμούμαστε από τον συγκεκριμένο αγώνα, θα είναι το καταπληκτικό γκολ του Μαρίνη. Τέλος, η διοίκηση καλό θα ήταν να κάνει απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας της ομάδας και να παρέμβει άμεσα όπου χρειάζεται διατηρώντας την αμεσότητα, αλλά και την αποτελεσματικότητα που την έχει διακρίνει έως τώρα... η συνέχεια του ρεπορτάζ του Ι. Λάντζα στα ΘΕΣΠΙΑΚΑ sport

1 σχόλιο:

dp είπε...

Καλό είναι να λες κάθε φορά και λίγα πράγματα για τον αντίπαλο. Ο Ιωνικός δεν έχει τον ίδιο στόχο με τον Θεσπιακό, ούτε την ίδια φιλοσοφία. Εμένα μ' αρέσει να βλέπω αυτόν το Θεσπιακό, με τα παιδιά του χωριού να προσπαθούν για το καλύτερο (και νομίζω τα καταφέρνουν καλά). Δε θέλω να βλέπω τον Θεσπιακό και να μην αναγνωρίζω τους παίκτες. Δεν θέλω μόνο να πανηγυρίζω νίκες με οποιδήποτε τρόπο. Με ενδιαφέρει να βλέπω τους νεαρούς να συναγωνίζονται κι όχι να ανταγωνίζονται. Χαίρομαι ιδιαιτέρως όταν στις ήττες είναι όλοι μαζί και δεν ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον. Ομάδα του χωριού, αυτό είναι. Γι' αυτό θα σε παρακαλούσα να ανακαλέσεις την φράση "σάκος του μποξ". Δεν αρμόζει στα παιδιά μας αυτή η έκφραση.