Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010

Ζητείται προσωπικό για... πυρηνικό εργοστάσιο στην Ελλάδα

Αγγελίες πρόσληψης ειδικού προσωπικού στη κατασκευή πυρηνικού σταθμού, με έδρα την Ελλάδα ή εναλλακτικά το Αμπού Νταμπί, κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο. Μεταξύ άλλων, οι υποψήφιοι απαιτείται να έχουν προϋπηρεσία στη κατασκευή πυρηνικών εργοστασίων στη Μέση Ανατολή.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα theinsider.gr, το όνομα της πολυεθνικής για λογαριασμό της οποίας προφέρονται αυτές οι θέσεις εργασίας δεν αναφέρεται πουθενά. Ωστόσο, η μεσιτική εταιρία που δημοσίευσε την αγγελία και την προώθησε στο διαδίκτυο φαίνεται να είναι διεθνώς γνωστή στο χώρο των κατασκευών.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την Soul Ressources με έδρα το Λονδίνο, η οποία σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ιστοσελίδα της, συνεργαστεί με πετρελαϊκές, χημικές και βιομηχανίες γκαζιού τις οποίες προμηθεύει με εργατικό δυναμικό για τη κατασκευή εργοστασίων σε όλο το κόσμο.

Η καταληκτική ημερομηνία για υποβολή βιογραφικού είναι η 13η Νοεμβρίου, ενώ όπως αναφέρεται στην αγγελία, η έναρξης εργασίας πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατόν.

3 σχόλια:

skroutz είπε...

Ευχαριστούμε Θεσπιακά.

Ξέρεις πόσος θα είναι ο βασικός μισθός, ωράριο και τέτοια;

ΘΕΣΠΙΑΚΑ είπε...

skroutz, κάνεις ένα από τα χειρότερα σχόλια που έχουν γίνει ποτέ στο θεσπιακά blog.
Μας έπιασες στα πράσα, ημιμαθείς και αδιάβαστους.
Ούτε για το ωράριο ούτε για το μεροκάματο γνωρίζουμε κάτι.

Ανώνυμος είπε...

Όσο οι ελληναράδες δεν υπολογίζουν τίποτα και αποτελούν το πιο ενεργοβόρο λαό του πλανήτη καλά κάνουν και σχεδιάζουν πυρηνικό εργοστάσιο. Ετσι κι αλλιώς είναι εγκληματικός ο τρόπος που λειτουργεί η ΔΕΗ σήμερα.
Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι οτι θα έρθει μια εταιρία(όπως με τη γέφυρα του Ρίου, τα διόδια κτλ) και θα φτιάξει με το ελάχιστο κόστος το εργοστάσιο(και με το 80%πληρωμένο απο τους φορολογούμενους) και μετά θα μας πουλάει ενέργεια ακριβότερα απο τη ΔΕΗ. Και ανάθεμα αν θα το συντηρεί κανείς αυτόν το Χάρο που θα χτίσουνε..
Και στη Πολωνία έφτιαξαν (τότε..) πυρηνικό εργοστάσιο, όμως δώσαν και τσάμπα ρεύμα στο κόσμο! Εδώ πόσο θα μας κοστίζει και πού θα πηγαίνουν τα χρήματα που θα πληρώνουμε για τη πυρηνική ενέργεια δε μας λέει κανείς.. Αυτό που μας λέει πάντως η εταιρία που τα αρπάζει καθημερινά από τα διόδια είναι οτι τα χρήματα αυτά πάνε ή στη χώρα της ή σε μυστικούς λογαριασμούς στην ελβετία,,
Όπως και να 'χει, τα χρήματα αυτά θα έπρεπε να παραμένουν στο "κράτος" για να μην έχει από ανάγκη κανένα μαστροπο τύπου ΔΝΤ.- Στη περίπτωση που είχαμε δημοκρατία αυτή τη στιγμή θα μπορούσαμε να έχουμε ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ παραγωγή ενέργειας (ήλιος, αέρας,,). Στην εξουσία όμως είναι εκλεγμένοι ένα μάτσο άχρηστοι και ανίδεοι στην σωστή διαχείριση του περιβάλλοντος τους.
Τα λάθη πληρώνονται και μέχρι να καταλάβουμε γιατί μας κυβερνάει μια συμμορία ληστών που κοιτάνε μόνο τη καλοπέρασή τους, βλέπω τα ποσοστά του καρκίνου να αυξάνονται δραματικά.