Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

Αποτελέσματα των Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών

Δείτε όλα τα αποτελέσματα Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών 2010 ΕΔΩ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΤΩΝ "ΦΙΛΩΝ" ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!ΣΑΣ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΝ 1Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 52 ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟ 49.85!...ΜΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΘΕΣΠΙΩΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ!...ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Από το πρώτο γύρο οι υποψήφιοι που πήγαν στο κ.Βίτσι,από τις Θεσπιές για να προστατέψουν τα συμφέροντά μας, με νύχια και με δόντια προσπάθη-
σαν να αποδείξουν τον πατριωτισμό τους και ρίχτηκαν στο προεκλογικό
αγώνα με ΄΄ολα τα μέσα που διαθέτει
η αποθήκη του ρουσφετολογικού κέντρου
των Πασοκων.Τάχαμου και για τους
700 Θεσπιείς ,γιανα παλαίψουν από
τα μέσα αφού ήταν σίγουροι ότι ο
συνδιασμός τους θάταν ό νικητής
των εκλογών.Οι Θεσπιείς και στο
πρώτο γύρω και στον δεύτερο τους
ψήφισαν και λόγψ της αδυναμίας των
άλλων δύο συδιασμών.Εκλέχτηκαν 3
δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και το
το τοπικό συμβούλιο.Όμως δεν εκλέ-
χτηκε ο συδιασμός τους.Αντι να είναι ευχαριστημένοι και να ευχρι-
στήσουν τούς κατοίκους που κατά
60% τους προτίμησε,ξύνησαν τα μούτρα τους και τούτο διότι δεν
θα είναι αντιδήμαρχοι ή σε άλλες
μισθοδοτούμενες ή ρουσφετολογικές
θέσεις χάσαν την ψυχραιμία τους.
Απόδειξαν ότι δεν πήγαν να
προσφέρουν πήγαν νο α ρ π ά ξ ου ν
Π Ε Ρ Α ΣΤ Ι Κ Α Τ Ο Υ Σ.

Ανώνυμος είπε...

όσο για το ποιός έθεσε υποψηφιότητα για να αρπάξει, ας κριθεί εν τοις πράγμασι. γιατί υπήρξαν υποψήφιοι των Θεσπιών που έκαναν μεταδημότευση για να εκλεγούν ή συμπαρατάχθηκαν με τους προδότες του τέως Δημάρχου Θεσπιέων για προσωπικό και μόνο συμφέρον. αφήστε λοιπόν στην άκρη τους θεατρινισμούς και τα μεγαλοπιάσματα που προσφέρονται από τη σιγουριά της νίκης. κοιτάχτε όλοι να δουλέψετε για το καλό των Θεσπιών, συμπολίτευση και αντιπολίτευση, γιατί πρέπει να είμαστε δυνατοί και ενωμένοι, όχι αλαζόνες και υπερόπτες. όλοι είναι υπεύθυνοι των πράξεών τους και δεν πρέπει να κρίνουμε κανέναν πριν δούμε την πορεία του εντός του δημοτικού συμβουλίου.

Ανώνυμος είπε...

Περαστικό και σε σένα,τοις πραγμασι...........

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Φίλοι συντοπίτες μου δεν υπάρχουν συνομωσίες εναντίον των Θεσπιών. Απλά οι άλλοι υποστηρίζουν καλύτερα τα δίκια τους. Πρέπει για να καταλάβουμε τι έχει γίνει ψυχραιμα και αφού περάσει λίγος καιρός να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να δούμε τι θα μας προτείνουν οι άλλοι, τι θέλουμε εμείς σαν χωριό, και ανάλογα να πράξουμε. Να θυμόμαστε πάντα ότι και οι άλλοι έχουν συμφέροντα, γνώμες , απόψεις και ότι δεν είμαστε το κέντρο του κόσμου. Να σκεφθούμαι και μήπως είναι καλύτερα να είμαστε ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

oi thespies prepei kai tha einai panta sto epikentro olwsn twn gegonotwn!kaneis trampoukos kai kanenas sumferontologos den tha bgalei ap exw to xwrio mas!!!NA TO VALOUN KALA STO MUALO TOUS OLOI OSOI MISOUN TO XWRIO MAS!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε τον 6:48 πάρε το φαρμακάκι σου να συνέλθεις και μετά βούτα το μολύβι σου στο μυαλό σου αν έχεις γιατί με αυτά που γράφεις ζημιώνεις τις ΘΕΣΠΙΕΣ.

θεσπιακα είπε...

Για να μπούμε στην ουσία, θέτουμε προς συζήτηση ένα τμήμα από το κείμενο που θα δημοσιεύσουμε την Τετάρτη, μέρα του Πολυτεχνείου, το οποίο αφορά το νερό.

"Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΣΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ

Σε όλο τον κόσμο αλλά και στην περιοχή μας το πρόβλημα της ύπαρξης και της διαχείρισης των πόσιμων και κατάλληλων για άρδευση υδάτων είναι εξ ίσου σημαντικό για την βιωσιμότητα και την ανάπτυξη μας. Η αυτάρκεια μιας χώρας ή μιας περιοχής σε υδάτινα αποθέματα είναι σημαντικό πλεονέκτημα για να ατενίζει ο κάθε τόπος με αισιοδοξία το μέλλον.
Η φύση ευνόησε τον τόπο μας και μας χάρισε πολλά και καλά νερά. Το γεωγραφικό ανάγλυφο και η γεωλογική διαστρωμάτωση μας παρέχουν το πλεονέκτημα να έχουμε επιφανειακά και υπόγεια νερά που πηγάζουν ή προέρχονται από ψηλότερα σημεία και μάλιστα από τον Ελικώνα. Τα τελευταία χρόνια όμως τα νερά του τόπου μας έπαψαν να είναι πόσιμα και μάλλον όπως πάμε σε λίγα χρόνια θα είναι και ακατάλληλα για άρδευση.
Η ρύπανση των υδάτων των Θεσπιών με νιτρικά άλατα οφείλεται κυρίως: α] στην ανυπαρξία αποχετευτικών δικτύων και βιολογικών καθαρισμών στα χωριά που βρίσκονται γύρω από τους κάμπους μας, β] στην ανεξέλεγκτη λειτουργία των χωματερών [νόμιμων και παράνομων] όλα αυτά τα χρόνια, γ] σε άλλες μικρότερης σημασίας υπαρκτές όμως πηγές ρύπανσης.
Η προσπάθεια για ενοχοποίηση των αγροτών για την χρήση των λιπασμάτων είναι άδικη γιατί μικρή [μόνο 1-2 %] είναι η επιβάρυνση των επιφανειακών και ελάχιστη των υπόγειων υδάτων από αυτά.
Η ρύπανση των υδάτων της περιοχής Θεσπιών από το διαδεδομένο στην Βοιωτία Εξασθενές Χρώμιο και από άλλα βαριά μέταλλα είναι αποτέλεσμα της ανεξέλεγκτης απόρριψης στις χωματερές και στα ρέματα της περιοχής μας βιομηχανικών λυμάτων καθώς και της γειτνίασής μας με περιοχές με μολυσμένα ύδατα.
Το πρώτιστο μέλημα πρέπει να είναι η δημιουργία αποχετευτικών δικτύων και βιολογικού καθαρισμού των ακαθάρτων σε όλα τα χωριά γύρω από τον κάμπο των Θεσπιών. Να αξιοποιηθεί επί τέλους μία από τις πολλές μελέτες που έχουν εκπονηθεί και έχουν πληρωθεί γι αυτό τον σκοπό. Πρέπει, επίσης να σταματήσει η απόρριψη σκουπιδιών στις παράνομες πλέον χωματερές αλλά και στα ρέματα, στα χωράφια, στις αγροτικές και στις δασικές εκτάσεις της περιοχής μας. Πρέπει να ελαχιστοποιηθούν και να εξαλειφθούν οι άλλες ακόμα και οι μικρότερες εστίες ρύπανσης των υδάτων.
Επιβάλλεται εξοικονόμηση υδάτων και εκσυγχρονισμός των πολυδάπανων και ενεργοβόρων συστημάτων άρδευσης ώστε να γίνεται η άντληση νερού από μικρότερο βάθος γεγονός που θα μειώσει τον κίνδυνο επιμόλυνσης των υπογείων υδάτων από γειτονικές περιοχές.