Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2009

Ο Επίτιμος και ο Έντιμος.

Πραγματικά αποκαλυπτική υπήρξε η αντιπαράθεση Μητσοτάκη-Λαλιώτη για την αποζημίωση που επιδικάστηκε στον πρώτο. Αποκαλυπτική μιας και αποκάλυψε πως υπάρχουν και τίμιοι υπουργοί!
Νομίζω πως όλοι οι Έλληνες νοιώσαμε βαθύτατη συγκίνηση για το δράμα του κ. Λαλιώτη, ο οποίος βρέθηκε να ξεσπιτώνεται από τον ανάλγητο Επίτιμο! Παράλληλα, πέρα από τη δικαιολογημένη συμπάθεια απέναντι σε ένα γνήσιο παιδί του λαού, όπως ο κ. Λαλιώτης, συνειδητοποιήσαμε -νομίζω όλοι- πως αυτός ο αδέκαστος πολιτικός διετέλεσε υπουργός ΠΕΧΩΔΕ για τόσα χρόνια, υπέγραψε τις συμβάσεις για τα ολυμπιακά έργα και δεν έβαλε δραχμή στην τσέπη!
Ακόμη και την αποζημίωσή του θα πρέπει να την κατέθετε στο κόμμα ως γνήσιο τέκνο της αριστεράς ή να την σκόρπαγε σε φιλανθρωπίες και στα μοναστήρια, για να μην έχει να πληρώσει αυτό το ποσό! Ένα συναίσθημα αγαλλίασης με κατέλαβε προσωπικά, όταν σκέφτηκα πόσο αδέκαστος υπήρξε ο συγκεκριμένος υπουργός! Πρότυπο δημοσίου βίου!
Τόσα χρόνια υπουργός και να βγαίνει το πατρικό του στο σφυρί για 80.000 ευρώ!
Αλλά και από την άλλη, τι αλτρουισμός και αυτός του ΠΑΣΟΚ! Αμέσως σπεύδει να καλύψει τον δοκιμαζόμενο αγωνιστή της δημοκρατικής παράταξης, τον τίμιο υπουργό, το καμάρι του κεντρώου χώρου δαπανώντας από το κομματικό ταμείο το ποσό, ώστε να κατευναστεί η αδηφάγος διάθεση του κ. Μητσοτάκη και να ενισχυθούν και οι πυρόπληκτοι της Ηλείας! Αλήθεια μόνο δεν μας είπαν, το ποσό θα εκταμιευθεί από το 1.000.000 ευρώ που ο κ. Τσουκάτος δήλωσε πως μετέφερε από τη Siemens στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ;
ΠΗΓΗ: oramapolis-gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: