Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2008

Βασίλης Στάθης. Αφιερωμάτων συνέχεια...

Ο πατέρας του, γνωστός κυνηγός, είχε πάρει τον μικρό Βασίλη σε μια από τις εξορμήσεις του. Γυρίζοντας, μπροστά από την πόρτα του σπιτιού του και κρατώντας δίκαννα, φυσίγγια και κανά κιλό τσιπούρες, ο πατέρας του (φανατικός φίλαθλος μας) προσπάθησε να βγάλει τα κλειδιά και να ανοίξει. Τα κλειδιά τού έφυγαν από τα χέρια και καθώς έπεφταν στο πάτωμα ο μικρός Βασίλης με ένα ανάποδο ψαλίδι στέλνει το σωστό κλειδί στην κλειδαρότρυπα… Έτσι ξεκινά το αφιέρωμα στον Βασίλη. Όλο το απολαυστικό αφιέρωμα στα Θεσπιακά - sport.

Επαναλαμβάνουμε ότι ο τόνος και το ύφος τους είναι χιουμοριστικός και ως τέτοιο θα θέλαμε να εκλάβετε το περιεχόμενο του κάθε αφιερώματος. Στο κάτω- κάτω, όλοι οι ποδοσφαιριστές κατάγονται παντοιοτρόπως από το χωριό μας.
Σας καλούμε να διαβάσετε μαζί μας κείμενα που γράφουν φίλοι της ομάδος και αφορούν στους ποδοσφαιρικούς πρωταγωνιστές της θεσπιακής κοινωνίας μας.

Και μην ξεχάσουμε: Αύριο Παρασκευή 26 /12 η ρεμπέτικη και λαϊκή βραδιά της ομάδας στην ταβέρνα «Γέφυρα» με ζωντανή μουσική. Η είσοδος ελεύθερη.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ Τ' ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ;

Ένας φίλος είπε...

ΤΣΟΥ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο το αφιέρωμα το αξίζει ο Βασίλης αλλά ο κυνηγός δεν φέρνει τσιπούρες αλλά μάλλον τσίχλες από το Μαρτερό.

Ανώνυμος είπε...

Το Μαρτερό είναι περίπτερο;