Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2008

Μήνυμα Συμπαράστασης στους αγώνες των Νέων του Δήμου Θεσπιών.

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθούμε το ξέσπασμα της Νεολαίας του Δήμου μας, την πορεία διαμαρτυρίας των μαθητών του Γυμνασίου στις Θεσπιές και την πορεία διαμαρτυρίας των μαθητών του Λυκείου Θεσπιών στο Α.Τ. Βαγίων για την άδικη δολοφονία του νεαρού Αλέξη στην Αθήνα.

Η νεολαία όλης της Χώρας, όπως άλλοτε, έτσι και τώρα, αυθόρμητα, θαρραλέα, με συναίσθημα και τόλμη μπαίνει μπροστά στον αγώνα χωρίς τους υπολογισμούς και τις υστεροβουλίες των «μεγάλων» για να διαμαρτυρηθεί και να διατρανώσει τα δίκαια αιτήματά της στη ζωή και στη μόρφωση.

Συμπαραστεκόμαστε και συμμετέχουμε στον αγώνα των νέων του Δήμου Θεσπιών, Βαγίων, Θηβών γιατί ο σημερινός αγώνας της νεολαίας θα έχει θετικές επιπτώσεις στον αγώνα όλης της κοινωνίας για τα δικαιώματα των εργαζομένων στη δουλειά, για τα δικαιώματα των αγροτών στην παραγωγή και στην διάθεση του μόχθου των, για τα δικαιώματα όλων των πολιτών στο περιβάλλον, στον πολιτισμό και στην ανάπτυξη. Γιατί είναι μια ουσιαστική άρνηση των σύγχρονων καταναλωτικών προτύπων, των προϊόντων της μαζικής υποκουλτούρας, της καταστροφή του περιβάλλοντος προς όφελος των κερδών των ολίγων.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί Θεσπιείς διαβάστε 86 Σχολιασμούς Βαγαίων Πολιτων για την Απόφαση του Κουρούνη για την Επιστροφή των Ελγινείων !!!!!!!


ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΟΥΣΗ ,ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ..
6 Δεκέμβριος 2008 4:05 μμ

Aς ειναι καλα το VAGIA BLOG, που ανεδειξε το θεμα και ενημερωθηκαμε,διαφορετικα θα ημασταν στο σκοταδι οπως τοσα χρονια.
6 Δεκέμβριος 2008 4:12 μμ

καλω τους επιστημονες του τοπου μας να ξεσκονισουν τα ντοκουμεντα και να αντιπαρατεθουμε δημοσια με τους θεσπιεις.εγω που ειμαι μεσηλικας δεν θυμαμαι ποτε να λειτουργησαν αυτες οι υπηρεσιες στις θεσπιες.καλο ειναι να ρωτησουμε και τους γεροντοτερους.αν και ειμαι της απόψης οτι υπαρχουν τοσα αλλα σοβαρα θεματα που πρεπει να μας ενωνουν και να συνεργαζομαστε με τους γειτονικους δημους παρα να ασχολουμαστεμε υποδεεστερα θεματα.εγω θα προτεινα στον δημαρχο και τους δημοτικους συμβουλους του δημου θεσπιεων οτι θα ηταν προτιμοτερο για τον τοπο τους να διεκδικησουν αλλες υπηρεσιες,υπαρχουν τοσες αρκει να σκεφτουν περισσοτερο,παρα να ερχονται σε αντιπαραθεση με τον δημο βαγιων.νομιζω οτι επιεικως η αποφαση αυτη ηταν τουλαχιστον αστοχη και υποβαθμιζει τον θεσμικο ρολο των αυτοδιοικητικων και παραπεμπει σε αλλες καταδικασμενες ιστορικα εποχες.
6 Δεκέμβριος 2008 4:50 μμ

Θα σας παραθέσω ένα απόσπασμα από την ημιτελή ιστοσελίδα του ΔΗΜΟΥ ΒΑΓΙΩΝ, απ’ όπου θα πάρουμε χρήσιμες πληροφορίες:
[[ O νομός Βοιωτίας μετά την απελευθέρωσή του από τον τουρκικό ζυγό (Συνθήκη Κωνσταντινούπολης, 27-6-1832) παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη διοικητική ιστορία της Ελλάδας με το Διάταγμα της 3ης Απριλίου 1843, ΦΕΚ 12/1833 «περί της διαρέσεως του βασιλείου και της διοικήσεως του», άρθρο10.
Στο εν λόγω Διάταγμα καθορίζεται ότι ο νομός περιλάμβανε τις «επαρχίες Θήβας και Λιβαδειάς».
Το έτος 1836 στην ΕτΚ, φύλο 80/28-12-1836 [Παράρτημα] για πρώτη φορά αναφέρεται η κατά διοικήσεις, υποδιοικήσεις και δήμους, επίσημη ονομασία, όλων των κατοικημένων οικισμών κτλ του νομού Βοιωτίας.
Κατά διοικήσεις και υποδιοικήσεις, οι δήμοι του νομού το έτος 1836 ήταν:
1. Διοίκηση Θηβών:
Δήμοι:
Θηβών, Θεσπιών, Αλιάρτου, Θίσβης, Πλαταιών, Παρασωπίας, Τανάγρας, Αυλίδος, Ακραιφνίου και Άσκρης.
2. Διοίκηση Βοιωτίας:
Δήμοι:
Λεβαδείας, Κορωνείας, Ορχομενού, Χαιρωνείας, Δαυλείας, Τιθωραίας, Δρυμαίας, Ραχώβης και Διστομίων.
Το έτος 1838 με το Βασιλικό Διατάγμα της 22ης Ιουνίου (ΦΕΚ 24/1838) «Περί μεταρρυθμίσεων των διοικήσεων», η διοίκηση Βοιωτίας περιλάμβανε τις επαρχίες Βοιωτίας όπως ονομαζόταν τότε αυτή της Λιβαδειάς και των Θηβών και τότε καθορίστηκε σαν έδρα της Διοίκησης η πόλη της Λιβαδειάς.
Όλη σχεδόν η γη, μετά την αποχώρηση των Τούρκων, περιήλθε στην κυριότητα του Ελληνικού Δημοσίου και έχουμε τα λεγόμενα εθνικά κτήματα ή εθνικές γαίες.
Από αυτά ένα μέρος δόθηκε στους αγωνιστές του 1821 ως ανταμοιβή για την προσφορά τους στον αγώνα και έναντι μισθών, ενώ τα υπόλοιπα παραχωρήθηκαν σε Βαγαίους κατοίκους σε ποσοστό «80 στρεμμάτων σε κάθε ενήλικα άντρα για καλλιέργεια και σαράντα στρεμμάτων σε κάθε χήρα».
Η εξόφληση των παραχωρουμένων γαιών έπρεπε να γίνει σε 30 ετήσιες δόσεις προς το Κράτος ενώ το έτος 1851 καθορίστηκαν οι διοικητικές περιφέρειες και τα διοικητικά όρια των περιοχών των Βαγίων και έγινε απογραφή του υπάρχοντος πληθυσμού.
Τα Βάγια τότε, αποτέλεσαν την έ+δρα του συσταθέντος δήμου Θεσπιών, που απαρτιζόταν από τα εξής χωριά:
Δήμος Θεσπιών Οικογένειες Κάτοικοι Παρατηρήσεις
Βάγια –έδρα- 150 635
Κασνέσι 74 336
Μαυρομμάτι 97 483
Παλιοπαναγιά 120 545
Ερημόκαστρο 96 423
Κασκαβέλι 58 266
Νεοχώρι 45 208
Μορόκαμπος & Τζοάνο 15 65
Αρχοντίκι 9 23
Δαύλωση Ασπρόκαμπος Θέσεις ακατοίκητες
Μαζαράκι Διαλυμένη Μονή
]]
Τα παραπάνω είναι ενδεικτικά και χρειάζονται να ερευνηθούν. Αποτελούν όμως για μας μια αφετηρία να ξεκινήσουμε…
Πρόταση:
Να αναζητήσουμε τις ιστορικές πηγές και να βρούμε την ιστορική αλήθεια. Εκεί θα φανεί το σκεπτικό της δημιουργίας του Δήμου Θεσπιών με έδρα τα Βάγια. Έχοντας ιστορικά στοιχεία που μας δικαιώνουν, μπορούμε να τους τρίψουμε στη μούρη την απόφαση που πήραν οι ανιστόρητοι νέο-Θεσπιείς.
Γιατί θυμήθηκαν μετά από 157 χρόνια πως είναι οι ριγμένοι και διεκδικούν αυτά που δεν τους ανήκουν; Δε χρειάζεται να πανικοβληθούμε αν ενεργήσουμε με ντοκουμέντα και σωστά επιχειρήματα. Διατάγματα και ΦΕΚ υπάρχουν που δείχνουν ότι δίκαια υπάρχουν και λειτουργούν στα Βάγια, όσα διεκδικούν οι Θεσπιείς.
Επίσης έχει ενδιαφέρον να δούμε από τους παρόντες δημοτικούς συμβούλους πόσοι ήσαν από το Ρημόκαστρο και πόσοι από τα άλλα χωριά του δήμου Θεπιών.
Περιμένουμε την αντίδραση του Δήμου μας …Ελπίζουμε να μην είναι όπως πριν από καιρό για τις αντικειμενικές αξίες. Αλήθεια γιατί ξεχάσαμε αυτό το θέμα, το τόσο σοβαρό για την τσέπη μας στη σημερινή δύσκολη οικονομικά εποχή;
6 Δεκέμβριος 2008 5:06 μμ

Στο παραπάνω σχόλιο υπήρχε ένας πίνακας, που δεν πέρασε στην αντιγραφή. Στα νούμερα, δίπλα στα χωριά, το πρώτο αναφέρεται στον αριθμό των οικογενειών και το δεύτερο στον αριθμό των κατοίκων.
Αγαπητέ Δορκάτυπε, είχα αρχίσει το ψάξιμο, όταν έγραφες την αγωνία σου.
Θα κάνουμε αυτό που πρέπει...
Θα μπορούσαμε να κάνουμε κι άλλα, πολύ περισσότερα, μα μας θεωρούν αντίπαλους της καρέκλας τους, αν και έχουμε τονίσει πως δεν μας ενδιαφέρει η εξουσία.
6 Δεκέμβριος 2008 5:33 μμ


Αγαπητοί φίλοι μιλώντας για Ελγίνεια και όχι για γλυπτά του Παρθενώνα είναι σαν να παραδεχόμαστε εμμέσως ότι αυτά δεν μας ανήκουν αλλά ανήκουν στο λόρδο Ελγιν. Μήπως κατ΄ανάλογο τρόπο και οι Θεσπιείς ονομάζοντας τις υπηρεσίες που διεκδικούν Ελγίνεια, αναγνωρίζουν εμμέσως πλην σαφώς ότι διεκδικούν πράγματα που δεν τους ανήκουν; Όταν κάποιοι είναι ημιμαθείς καλύτερα να σιωπούν, γιατί εκτίθενται. Και για να μιλούμε σωστά διεκδικούμε τα γλυπτά του Παρθενώνα. Αλίμονο μας αν δεν γνωρίζουμε τις διεκδικήσεις μας και περισσότερο αλίμονο μας αν το παίζουμε "ξερόλες" ξιπασμένε Κε Κουρούνη και Κε Κυρίκο.

Τάδε έφη
Ένας "προδότης" της Πρωτοβουλίας που κατά τον διαταραγμένο Δημοτικό σας λατρεύει.
6 Δεκέμβριος 2008 6:17 μμ
Ο/
ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΚΑΒΕΛΙ ΠΡΙΝ 5ΩΡΕΣ


ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΚΑΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΘΕΣΠΙΕΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ,ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΟ BLOG. O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ "ΕΛΓΙΝΕΙΩΝ" ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
Επιτροπή Αγώνα Φίλων Χωμαματερής
ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ
ΟΠΩΣ
-ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΑΣ
-ΑΥΤΗ Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ
-ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΣΑΣ
6 Δεκέμβριος 2008 6:33 μμ

αγαπητοι συντοπιτες.παρα πολυ ωραια.ευχαριστω για την ανταποκριση.και εγω απο το πρωϊ εντρυφω στις σελιδες της ιστοριας προκειμενου να ανασυρω χρησιμα στοιχεια για την περιπτωση.σιγουρα ολες οι ιστορικες πηγες ααναβλυζουν ντοκουμεντα που μας δικαιωνουν.ας αντιμετωπισουμε το θεμα με ηρεμια και χωρις προσβλητικους χαρακτηρισμους για να αποδειξουμε και εμπρακτα την ανωτεροτητα μας.και προσοχη οι θεσπιεις συμπεριλαμβανομενων ολων των δημοτικων διαμερισματων δεν πιστευω οτι τουλαχιστον αυτη την περιοδο εχουν διαθεση να ακολουθησουν τις φαεινες ιδεες του δημαρχου των και των δημοτικων συμβουλων του που εντελως αστοχα οδηγηθηκαν σε τετοια αποφαση.εν καιρω θα αναφερθουμε και σε αλλα στοιχεια.


ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ,ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΚΕΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΞΑΣΘΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΙΤΡΙΚΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΟΥΣΗ.ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΣΑΦΗ ΘΕΣΗ.ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΑΓΑΙΩΝ.ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.ΑΣ ΜΗ ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΔΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ.ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΑΣ ΜΗ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ.ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ.ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ ΑΠΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΣΠΡΩΧΝΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ.ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ.
6 Δεκέμβριος 2008 7:17 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Παιδια της πρωτοβουλιας να ξερετε οτι ειναι και αλλοι πολλοι που σας ακολουθουν ειτε ψηφισαν Τσαραμπαρη,ειτε ψηφισαν Δουση,ειτε ψηφισαν Παπαβασιλειου.Αρχισαν να ξεκαθαριζουν τα πραγματα και σιγα-σιγα θα δειτε στο μελλον και αλλες πρωτοβουλιες για διαφορα θεματα.Σε αυτη τη φαση και οι τρεις κρινονται.Περα απο τις δημοσιες προφορικες θεσεις,τοποθετησεις και αποψεις,υπαρχουν και τα γραπτα που δεν σβηνουν.Οταν θα ερθει η ωρα αυτα θα ειναι ο καθρεπτης για τον καθενα.Και να μη πεφτουμεστην παγιδα καποιων.Εμας μας απασχολει το θεμα της υγειας πανω απ ολα.
6 Δεκέμβριος 2008 7:25 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΤΙ ΚΑΛΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ.ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΝΕΑ.Ο ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΜΕΜΙΑΣ.ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΥΜΒΟΥΛΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ;ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΕ,ΧΕΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ.ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΙΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΛΛΟΙΩΣ.ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΤΕΤΟΙΟ.ΣΑΣ ΡΟΥΜΠΩΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗΣ.ΡΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗΣ;ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ;ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΡΕΙΣ ΔΡΟΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΛΛΑΓΕ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ;ΕΙΠΑΜΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΒΑΓΙΑ.ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΣΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΝΤΡΙΛΙΖΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ;ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΤΡΙΛΙΖΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΛΙΤΣ ΚΟΠΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΡΕΜΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ.ΒΡΕ ΓΙΑ ΔΕΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ;ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΫΜΕΝΕ;ΡΕ ΕΔΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΜΕ ΑΥΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ;ΡΕ ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΣΑΣΤΕ;ΑΝΤΕ ΒΓΕΙΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΜΙΝΕΡΒΑ Η ΣΤΗΝ ΙΡΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΤΙΜΠΛ Η ΚΑΝΕΝΑ ΣΙΒΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΕΦΑΛΙ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΡΙ ΜΕ ΣΟΔΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΝΕΨΟΥΝ.ΠΙΝΕΙ Ο ΔΟΥΣΗΣ ΚΑΜΠΑΡΙ ΜΕ ΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΧΩΝΕΥΕΙ.Ο ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΙΝΕΙ.ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΑΣΕΤΕ.ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ;ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΛΑΜΟΚΑΡΟΝΑ ΜΕ ΔΙΠΛΕΣ,ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΑΤΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ.ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΙΚΟ Η ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΒΑΣΣΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ.ΝΑΙ ΤΟΣΟ ΩΜΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΚΟΥΚΟΥΕΔΑΚΙΑ,ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΜΟΝΟ Ο ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.(6-12-2008 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ)
6 Δεκέμβριος 2008 7:49 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΒΡΕ ΑΥΤΟΚΑΛΟΥΜΕΝΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕ
ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ
ΚΑΙ ΣΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ
6 Δεκέμβριος 2008 8:11 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Δημοτικέ, αφού όλα βαίνουν καλώς και συ είσαι σε θέση ισχύος, γιατί καθημερινά βάλεις εναντίον της Πρωτοβουλίας; Πόσο πολύ τη φοβάστε ρε κακομοίρηδες. Κοίτα να συνηθίσεις την παρουσία της Πρωτοβουλίας, γιατί όσο τα προβλήματα παραμένουν, δεν γλιτώνετε από μας και από όλους τους απλούς πολίτες που αγωνιούν. Και μπορεί εμείς να χρειαστεί να ανεχτούμε τον Τσαραμπάρη για δύο χρόνια ακόμα αλλά εσύ από μας δε θα γλιτώσεις. Σου έχουμε γίνει εφιάλτης. Πήγαινε και σε κανένα γιατρό, δεν είναι κακή ιδέα. Διότι η πρωτοβουλίτις είναι χρόνια ασθένεια.
6 Δεκέμβριος 2008 8:15 μμ
Ο/Η Στο κέντρο είπε...
ΔΗΜΟΤΙΚΕ (7:49 μμ) Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Γ. ΔΟΥΣΗΣ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΕΠΩΝΥΜΑ.

ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ, ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ-/ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ/, ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΣΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ;;;
6 Δεκέμβριος 2008 8:31 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΦΙΛΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ Ο ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗΣ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ! ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ. ΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΤΣ ΚΟΠΑΝ. ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ!!!
6 Δεκέμβριος 2008 8:57 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΚΡΙΝΗ ΕΠΑΡΧΙΑ
ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ Ο ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΟΥΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΣΑΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ.
ΑΓΟΥΡΟΞΥΠΝΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΤΣΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ (ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΩΣ) ΧΡΥΣΑ ΚΥΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΝ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΕΛΓΙΝ.
ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΠΛΗΘΗ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΝ ΑΠ ΤΟΥΣ ΓΥΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ
-ΤΣΑΝ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ
-ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΞΑΣΘΕΝΕΣ
-ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
-ΤΣΑΝ ΠΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ
ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΦΩΝΑΖΕ -ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ
-ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
ΑΓΟΥΡΟΞΥΠΝΗΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΤΗΣ ΕΙΠΕ
-ΩΣ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΤΣΑΝ ΑΦΟΥ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΗΚΕ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΟΥΝ -ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ - ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ.
ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΣ Ο ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ Ο ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΚΟΥΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΣΑΝ ΚΑΙ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ.
ΤΟΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΔΟΣ ΤΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΨΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ.
ΔΙΕΤΑΞΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΝΤΙΜΠΛ ΚΑΙ ΣΙΒΑΣ. ΚΑΜΠΑΡΙ ΜΕ ΣΟΔΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΖΗΛΟΦΘΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ.
ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ "ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ" ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ......
7 Δεκέμβριος 2008 5:55 μμ
Ο/Η Το Πειραχτήρι είπε...
Δημοτικέ, σήμερα είσαι ωραίος. Καμία σχέση με τα προηγούμενα υπερφίαλα σχόλιά σου. Αυτό δείχνει πως έχεις φαντασία και συγγραφικό ταλέντο. Μπορείς να μας τα ψάλλεις με αυτόν τον τρόπο. Έχει ενδιαφέρον, γιατί ο προηγούμενος κι αυτοεπαναλαμβανόμενος τρόπος είχε καταντήσει ανιαρός.
Προσωπικά αναγνωρίζω κι εκτιμώ τις ιδιαίτερες ικανότητες αυτών που έχουν διαφορετικές αντιλήψεις και διαφορετική θεώρηση από μένα ( και δεν τον αντιμετωπίζω σαν αντίπαλο, όπως μας αντιμετωπίζεις εσύ). Αναγνωρίζω την βελτίωσή σου και σε προτρέπω να συνεχίσεις την ιστορία σου. Μπορείς κι εσύ να μας σατιρίσεις. Δεν έχουμε μικρόμυαλες και μικροαστικές αντιλήψεις...
Να έχεις όμως τη μεγάλη καρδιά να δεχτείς τα σχόλια και την κριτική σε όσα παρουσιάζεις, γιατί στο λόγο υπάρχει κι ο αντίλογος.
Παιγνίδι είναι η ζωή, απόλαυσέ το...Όχι μόνον κοψίδια (λόγω χοληστερίνης) και ΣΙΒΑΣ ή ΝΤΙΜΠΛ (λόγω αρτηριοσκλήρυνσης)...Πάντως το έχεις ρίξει στη μεγάλη ζωή μιας και είσαι δίπλα στον ΤΣΑΝ, ακριβά ουίσκι- ταξίδια με την εξουσία, εμείς οι φτωχούληδες χύμα κρασί και κανένα τσιπουράκι. Κατηραμένη κενωνία...φτώχεια...μιζέρια, βράσ' τα...
Μιας και μπήκες στο γήπεδο, συνέχισε το παιγνίδι σου...Πρόσεχε μόνο, γιατί δεύτερη κίτρινη κάρτα σημαίνει κόκκινη κι αποβολή...Και το όργανό σου μη το παραπαίζεις- έστω κι αν βγάζει πατριωτικά τραγούδια- δεν ταιριάζει στην ηλικία σου...
7 Δεκέμβριος 2008 6:48 μμ
Ο/Η ΠΟΛΙΤΗΣ είπε...
ΔΗΜΟΤΙΚΕ ..ΚΡΥΟ ΜΠΡΡΡΡΡ..


ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ... ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΗΜΕΝΕ !! ΚΑΙ ΚΟΚΟΡΕΥΕΣΕ,
ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΟΙ ΡΗΜΟΚΑΣΤΡΕΟΙ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ.
ΓΙΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΕ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΡΗΜΟΚΑΣΤΡΕΟΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΩΧΟΡΑΝΕ ΜΕ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ κ.λπ.ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ.
7 Δεκέμβριος 2008 7:55 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΠΕΙΡΑΧΤΗΡΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.ΠΡΩΤΟΝ ΟΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗΣ.ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ.ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΕΥΓΩ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΑΛΛΩ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ,ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ.ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΞΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΤΙ.ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΒΑΓΙΩΝ ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΑΜΕΣΩΣ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΟΒΕΙ ΤΟΝ ΓΟΡΔΙΟ ΔΕΣΜΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ.ΑΜΕΣΑ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ,ΟΧΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ Ο ΧΑΤΖΗΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ο ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΥΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΔΗΛΑΔΗ;ΜΗ ΚΟΛΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ.ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΥΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΑΝ ΔΟΥΣΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ.ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ.ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗΣ;ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΕΓΩ ΑΝ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΤΟΝ ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗ ΚΡΙΝΩ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΓΙΑ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ;ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΤΩΡΑ ΜΗ ΠΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΝΟΦΛΟΥΔΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΟΥΝΗ.ΜΙΑ ΧΑΨΙΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΝΗ Ο ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗΣ.ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Ο ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗΣ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ,ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 15 ΜΗΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΘΕΜΑΤΑ.ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ.ΚΑΙ ΜΗ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΗΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΕΙ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΧΑΤΖΗΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Ο ΜΑΡΚΟΥ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΥΣΙΚΑ.ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ;ΔΕΝ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ.ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ.ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΒΑΓΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ;ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΝΑΧΕΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ;ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΣΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.(7-12-2008 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ)
7 Δεκέμβριος 2008 10:15 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Κύριε ΔΗΜΟΤΙΚΕ κακώς επικρίνεις τον κ.Βουδουρη διότι ο εν λογω κυριος στήριξε φανερά την δεύτερη Κυριακή τον σημερινό δήμαρχο.Πρωσωπικά με πλησίασε μαζί με τον συντροφο του τριτου συνδυασμου (κ.Αγγελή Αθαν.)και μου έδωσε γραμμή για τον σημερινό Δήμαρχο.Εγω προσωπικά εχω εκπλαγεί για την στάση του κ.Βουδουρη να μην στηρίζει τον σημερινό δήμαρχο. Αλλά εσυ κ.Δημοτικέ με τη στάση σου αρθογραφόντας απομακρύνεις τον κ.Βουδούρη απο τον σημερινό Δήμαρχο.Το μόνο που νομίζω οτι πρέπει να σε καθυσυχάζει είναι οτι ο κ.Βουδουρης μετά τις συγκεντρώσεις της πρωτοβουλίας πολιτών συναντά αμέσως αλλά και σε καθημερινή βάση τον πρόεδρο του ΔΣ κ. Μερκούρη και τα λένε ιδιαιτέρως στο καφενείο του αδερφού του.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ επομένως διπλωματία μην και θυμώσει ο κ. Βουδούρης και βρεθεί σε δυνή θέση ο Δημαρχός σου.-----(ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ)-----
7 Δεκέμβριος 2008 10:16 μμ
Ο/Η Το Πειραχτήρι είπε...
Φίλοι μου, μπερδεύτηκαν τα πράγματα, γίνανε κουλουβάχατα. Κάποιος έγραψε ένα κινέζικο παραμύθι. Είχε μια πρωτοτυπία. Νόμισα πως το έγραψε ο Δημοτικός. Ήταν όμως πνευματικό έργο του "Κινέζου".
Για να μη χάσεις τα πνευματικά σου δικαιώματα, Κινέζε, να βάζεις υπογραφή...
Μετά παρουσιάστηκε συγκαταβατικός ο Δημοτικός, χωρίς να προκαλεί. Καλουδεχούμενος...Ο καθένας μπορεί να γράφει αυτά που πιστεύει, αρκεί να μην προσβάλλει και να μην προκαλεί. Στον ίδιο χώρο ζούμε, τον ίδιο αέρα αναπνέουμε. Πολλές φορές συζητάμε ή τα πίνουμε και μαζί.
Το δικαίωμα της κριτικής είναι δικαίωμα που απορρέει από τη σωστή λειτουργία της δημοκρατίας. Οι ασχολούμενοι με τα κοινά, εκτός από την προσωπική, έχουν και δημόσια ζωή, για την οποία ελέγχονται και πρέπει να ελέγχονται.
Κατεβάζοντας αιτήματα, δεν κερδίζουμε τίποτα προσωπικό, ούτε το κάνουμε με αντιπολιτευτική διάθεση. Για το καλό των Βαγίων ενδιαφερόμαστε.
Μπορεί να έχουμε διαφορετικές απόψεις,να βλέπουμε αλλιώς τα πράγματα, κάτι που για σας είναι ακίνδυνο, για μας να είναι επικίνδυνο, αλλά δεν βγάζουμε και τα κουμπούρια. Διεκδικούμε ποιότητα ζωής για μας και τα παιδιά μας...
Αν Δημοτικέ γράψεις αύριο, όπως σήμερα, τα σχόλια που θα εισπράξεις θα είναι ήπια. Αν προκαλέσεις, θα σου τα χώσουν...
Διάλεξε...
7 Δεκέμβριος 2008 10:48 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Δημοτικέ σου ξέφυγε άθελα σου η αλήθεια. Γλώσσα λανθάνουσα ταληθή λέγει. Είπες ότι πριν το εργοστάσιο δεν είχε κανένας πρόβλημα με τον Τσαραμπάρη. Ακριβώς φίλε μου. Παραδέχεσαι λοιπόν ότι κανένας δεν είχε διάθεση να αντιπολιτευτεί ωσότου προέκυψαν σοβαρά προβλήματα. Τότε λοιπόν γιατί κατηγορείς την Πρωτοβουλία και της καταλογίζεις διαφορετικές προθέσεις;
7 Δεκέμβριος 2008 11:46 μμ
Ο/Η ΚΟΨΟΧΕΡΗΣ είπε...
ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΣ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΝΕΡΟ. ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ.
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ,ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΕΞΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ,ΑΠΛΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΟΣ.
ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΣΟ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΣΑΤΕ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ. ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΗΣΑΜΕ ΟΛΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ.


Φροντισε να διαβαζεις τα σχολια που σου απαντουν, για να μην γραφεις και ξαναγραφεις τα ιδια και τα ιδια.
8 Δεκέμβριος 2008 1:16 πμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Τα στοιχεία που υπάρχουν για τα ΒΑΓΙΑ είναι αδιάσειστα και δεν χωρούν αντιρρήσεις και επιφυλάξεις…
Είναι απορίας άξιον, γιατί για μία ακόμη φορά επιχειρείται η «πλαγιοκόπηση» των ΒΑΓΙΩΝ, μέσα από ένα κράμα «Θεσπιακού μεγαλοϊδεατισμού και αλυτρωτισμού»…
Μια συντονισμένη επίθεση (;) που αποτελεί κατ΄ ουσία μια «συνισταμένη δυνάμεων» που επιχειρούν να αποκαταστήσουν την διασαλευθείσα ιστορική τάξη και να αποκαταστήσουν προεχόντως το «θιγέν κράτος δικαίου, κατά τους εμπνευστές του σχεδίου…
Μιας όμως επαναφοράς, στον ενεστώτα χρόνο, των από καιρού εις καιρόν γνωστών, πλην όμως τετριμμένων και «ανα-μηρυκαζομένων» αιτιολογιών, βάσει των οποίων τα ΒΑΓΙΑ ευνοήθηκαν σε αντίθεση με τις Θεσπιές…
Και χάριν της εύνοιας αυτής συγκέντρωσαν στα «χωρικά τους ύδατα» Υπηρεσίες και Τράπεζες…
Και ο μάλλον διαγραφόμενος «ληξιαρχικός» θάνατος του «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ Νο 2», δείχνει ότι δεν θα παραλλάξει ο αυτοδιοικητικός χάρτης και οι υφιστάμενοι Δήμοι θα μείνουν ως έχουν, άρα λοιπόν κάποιοι εκεί, "στις εντεύθεν ή εκείθεν των λόφων Θεσπιές", φαίνεται ότι άρχισαν από τώρα να «προ-ετοιμάζονται» εκλογικά και θέλουν να "προκαλέσουν" ρήξεις και να στρέψουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους…
Για να φανεί πιθανώς από τη μια ότι διεκδικούν τα πατροπαράδοτα «ιερά και όσια» και παράλληλα από την άλλη να εξοβελίσουν τη συλλογική (τους) ευθύνη λχ από την «τοξική χωματερή» και τις επί μέρους ευθύνες που αναλογούν…
Δεν γνωρίζουμε βέβαια που εδράζονται οι απόψεις των γειτόνων μας ούτε και ποιες είναι οι βάσιμες και αντικειμενικές παραδοχές, βάσει των οποίων θα πρέπει να μεταστεγαστούν Υπηρεσίες εκ Βαγίων προς τα εκεί…
Ξαναζώντας έτσι τις ημέρες του παρελθόντος της Θεσπιακής αντίδρασης π.χ για την «Αγροτική Τράπεζα» αλλά και την επίπονη και επίμοχθη προσπάθεια για την κατοχύρωση των Θεσπιών σαν την «φυσική έδρα» του παλαίποτε Τοπικού Συμβουλίου…
Γεγονότα που σ΄ ένα και μοναδικό συμπέρασμα κατατείνουν: στη μάλλον «απροκάλυπτη» απόπειρα περιθωριοποίησης των Βαγίων, χωρίς κανείς εκ των «ηθικών και υλικών αυτουργών», να κάνει τον κόπο να εντρυφήσει στα όποια ιστορικά (και) αποδεικτικά στοιχεία…
Που είναι και πολλά και ενδιαφέροντα και που βεβαίως θα τα «αδικήσουμε» κατά πολύ, αν τα ρίξουμε πάνω στο τραπέζι για να «δικαιολογήσουμε» τα πράγματα και να «ανταπαντήσουμε» στις μισαλλόδοξες και υπερφίαλες διεκδικήσεις τους…
Δεν εννοούν προφανώς να αντιληφθούν, ότι προέχει η τοπική και διαδημοτική πρόταξη κοινών σκοπών και στόχων, η ειλικρινής συνεργασία και όχι η είσοδος σε ένα φαύλο κύκλο αντιθέσεων και «εμφυλιοπολεμικών» συγκρούσεων…
Η οξύτητα όμως και η αντιπαλότητα, πάντα είναι καταστροφικές, αφού ανασύρουν στο προσκήνιο τις πιο κακές (ανθρώπινες) πλευρές, οδηγούν τη λογική στο περιθώριο, κάνουν τον άνθρωπο αδιάλλακτο και ανυποχώρητο…
Και συνήθως από το κλίμα πόλωσης και τη διαχρονική οξύτητα κερδίζουν όσοι δεν έχουν άλλα επιχειρήματα ή «βέλη» στην φαρέτρα τους …
Άραγε δεν το αντιλαμβάνονται;
Παλιοί πολιτικοί, υπερτόνιζαν την χρηστική αξία που έχουν οι «πολιτικοί εχθροί» και όχι οι «πολιτικοί φίλοι», μιας και χάριν των πρώτων, «κρατιούνται» και συσπειρώνονται οι δεύτεροι, δικαιολογούνται χάριν αυτών όλες οι στο μεταξύ παραλείψεις ή ολιγωρίες και η θέση στο περιθώριο των προεκλογικών δεσμεύσεων και πάνω απ΄ όλα, πάνω στους «εχθρούς», επενδύει ο πολιτικός την αυριανή επανεκλογή του, λέγοντας και διακηρύσσοντας «ότι αυτός ήθελε» αλλά οι εχθροί του δεν τον άφησαν…
Μάλλον κάτι τέτοιο αναλογικά, επιχειρείται να συμβεί και εδώ, με τους «Βαγαίους εχθρούς»…
Και αλήθεια αγαπητοί γείτονες πόσο αδικείται η (ιστορική) μνήμη και πόσο ανώφελη και φτωχή γίνεται, όταν κάποιοι την θέλουν να δουλεύει μόνον επιλεκτικά και (μόνον) προς τα πίσω…
Διαγράφοντας τις ιστορικές καταβολές, παραποιώντας στο μέτρο του δυνατού -και του επιθυμητού- την αδήριτη πραγματικότητα, προκαλώντας τη νοημοσύνη και αφήνοντας κατά μέρος την κοινή λογική, που τελικά σε όποιον την έχει σήμερα, έστω και σε μικρό βαθμό, καταντά αυτή κυριολεκτικά «σοφία»…
Ας ελπίσουμε ότι οι «Ηνιοχείς Θεσπιείς», που επιθυμούν σφόδρα να προσδέσουν στο άρμα τους και να σύρουν τα Βάγια κατά κει που θέλουν, να αντιληφθούν εγκαίρως ότι «απατώνται πλάνην οικτράν»…
Και η αντ-απάντηση των Βαγίων, θα είναι ενιαία, σκληρή και συνολική…
Και μέσα από την εντυπωσιακή χρυσόσκονη των «αλυτρωτικών» τους διεκδικήσεων και επιφάσεων, θα καταλάβουν την αξία της κινέζικης παροιμίας που έλεγε «μπορεί να εξαπατάς τους λίγους για πολύ, αλλά όχι τους πολλούς συνεχώς»…
Και τα ΒΑΓΙΑ ότι απέκτησαν, το απέκτησαν δικαιωματικά, κανείς δεν τους χάρισε τίποτα, όπως επιχειρείται ευσχήμως να εννοηθεί…
Και η Ιστορία των Βαγίων είναι μακρά και άκρως εντυπωσιακή- όπως γράφεται από 1400 μΧ - και άντεξαν τα ΒΑΓΙΑ και συνεχίζουν…
Σε πείσμα και των ανθρώπων και των καιρών…
Και αλήθεια, πόσο χρήσιμες και διδακτικές είναι οι θυμόσοφες ελληνικές παροιμίες που λένε τόσα και τόσα για τον «κακό γείτονα»…
Πχ «ο κακός ο χρόνος περνάει ο κακός ο γείτονας όχι…» και αν «είναι κακός ο γείτονάς σου, πούλα το σπίτι …»
Αλλά οι Βαγαίοι αγαπητοί και «κακοί» γείτονες, δεν προτίθενται να «πουλήσουν» ούτε σπίτια ούτε και την Ιστορία τους …

{Από τάδε έφη: « SFIGGA»}.
8 Δεκέμβριος 2008 11:27 πμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Φίλε,Σεβαστέ κ. Καθηγητά.
Αναφέρεσαι σε στοιχεία που είναι διαθέσιμα στο Δήμο Βαγίων.Είναι προσβάσιμα σε όποιον θελήσει να τα
μελετήσει?Υπάρχουν αποθηκευμένα και αρχειοθετημένα χρονολογικά στο
Δήμο?
Τα δικά σου στοιχεία απο το 1400 συμπεριλαμβάνονται μέσα σε αυτά?
Αν όχι,πώς μπορουν αυτά τα στοιχεία
που είναι το ιστορικό παρελθόν του
χωριού μας (υποθέτω απο την καταστροφή του Μωρόκαμπου και μετά) να τα "γνωρίσουμε" και όσοι ενδιαφερθούμε?
Μήπως θα έπρεπε ο Δήμος (δεν ρωτάω ποιός Δήμος) να χρηματοδοτήσει την επιμέλεια και την έκδοσή τους?
Με όλο το σεβασμό στο χρόνο σου, περιμένω την απάντησή σου όποτε μπορέσεις.Ευχαριστώ προκαταβολικά,
ο ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ που σήμερα λόγω των γεγονότων είμαι εξουθενωμένος.
8 Δεκέμβριος 2008 1:13 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΗΡΕΜΟΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΩ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗ;ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΧΤΗΡΙ.ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ,ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ.ΑΡΑΓΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΒΑΓΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΟΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ,ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΥΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΟΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ.ΜΗ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ Η ΑΣΧΕΤΟΣ Η ΟΤΙ ΠΑΙΖΩ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΕΡΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΕΡΟ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΧΝΑΖΟΥΜΕ.ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΙ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ,ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΝ ΔΟΥΣΗ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ.ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΟΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΑ.ΓΙΑΤΙ;ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΙΟΛΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΝ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΛΟΙΠΟΝ;ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΔΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΜΕ.ΣΑΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΠΑΛΙ Ο ΔΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΠΙΣΩ;ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΝΕΥΡΙΑΣΩ ΤΟΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ ΤΟΝ ΔΟΥΣΗ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΞΕΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ Ο ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕ ΔΟΥΣΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.ΟΧΙ.ΕΓΩ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΥΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕ ΔΟΥΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΤΟΝ ΒΑΓΙΩΤΗ.ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΝ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΕΣΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ.ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΑΠΑΝΤΑΩ ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ.ΙΣΑ ΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ.ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΔΟΥΣΗ.ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.ΟΛΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΒΑΓΙΩΝ.ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ.(8-12-2008 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ)
8 Δεκέμβριος 2008 3:53 μμ

Ο/Η vagia-gr είπε...
@Ανώνυμε (8-12-2008 1:13 μμ).

Το ιστορικά στοιχεία για τα Βάγια, που αναφέρθηκα, υπάρχουν στο προσωπικό μου αρχείο.
8 Δεκέμβριος 2008 4:15 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΔΗΜΟΤΙΚΕ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΔΩΣΑΤΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΟ ΝΤΟΠΟ.ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΣΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ, ΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ , ΤΟΣΟ ΦΤΩΧΟ ΜΥΑΛΟ ΕΕΧΕΙΣ; ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΔΩΣΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΣΤΑ ΓΡΑΨΕΙ. ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!
8 Δεκέμβριος 2008 4:22 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΟΥ.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

.
Αν δεν το έχετε πληροφορηθεί,από την 1-1-2007 στον Δήμο, έχει εγκατασταθεί και δίνει παραστάσεις,ζωντανός θίασος σύγχρονου «Θεάτρου Σκιών» (Καραγκιόζης για τους νεώτερους που ίσως δεν ξέρουν τον όρο).

Οι παραστάσεις δίδονται καθημερινά με θεατές όσους κατά τύχη παρευρίσκονται και κατά καιρούς,όταν υπάρχει νέο έργο,με προσκλήσεις σε συγκεκριμένα άτομα.

Στα έργα που παίζονται,συμμετέχουν με την σειρά που εμφανίζονται οι κατωτέρω:
Βεζύρης: O κ.Παντσαρ.
Καραγκιόζης: Ο κ.Πανμερκ.
Αγλαϊα (σύζυγος Καραγκιόζη) Η λαίδη
Βελή Γκέκας(ο ζόρικος που δέρνει) Ο κ. Γιωχατζ.
Μπαρμπαγιώργος: Ο κ.Δημφρος.
Μορφονιός O κ.Οδυχατζ.
Σταύρακας(ο ψευτόμαγκας): Ο κ.Σταμσακ.
Σιορ Διοννύσης(Νιόνιος): Ο κ.Θεοθεοδ.
Κολλητήρι: Ο κ.Πανστεφ.

Στο ρόλο του Χατζηαβάτη (ο προσκυνητής της εκάστοτε εξουσίας προκειμένου να εξασφαλίσει το ψωμί του,όμως εδώ γίνεται ανάποδα) ο Τεχνικός κ.Δημανας

Σαράϊ (Παλάτι του Βεζύρη) : Το Δημαρχείο.
Παράγκα του Καραγκιόζη : To νέο Δημαρχείο (λιοτρίβι).
Σκηνικά-κοστούμια-επιγραφές με χρυσά γράμματα κ.λ.π.):
O γνωστός-ΑΓΝΩΣΤΟΣ απολογητής,του Δημαρχιακού
εμφανούς έργου ιδιωτικών εξυπηρετήσεων.(δρόμοι κ.λ.π.)
και ο εσχάτως εμφανισθείς ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ.
Σκηνοθεσία : από τον κ.Δημαγγε.
Βοηθός σκηνοθέτη : Ο γνωστός και. μη εξαιρετέος κ. Θανβαγι.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό,εκτός των ημερών που γίνονται πρόβες για τα νέα έργα οπότε καλούνται με προσκλήσεις αυστηρά μόνο πέντε άτομα,χωρίς μιλιά μεν θεματοφύλακες των παραστάσεων δε.
Κάθε Σάββατο απόγευμα, ο ραβδοσκόπος του Δήμου,ως άριστος γνώστης της Μαντικής Τέχνης,θα ερμηνεύει τα όνειρα που είδατε όλη την εβδομάδα δωρεάν.
Άλλη μια προσφορά του θιάσου !!!
Η σκέψη να κόβονται εισιτήρια απορρίφθηκε επειδή δεν συμφώνησαν στην μοιρασιά.
Στα διαλείμματα δεν πρσφέρονται γλυκά ή αναψυκτικά, παρά μόνο νερό με εξασθενές χρώμιο.
Στο τέλος κάθε θεατρικής σαιζόν,θα καλείται να σχολιάζει την επιτυχία της χρονιάς,ο γνωστός αναλυτής κ.Θεοπαπα.
Σε περίπτωση αλλαγής ηθοποιών για λόγους ανωτέρας βίας δεν σας πέφτει λόγος.
Οι παραστάσεις θα διαρκέσουν μέχρι τις 31-12-2010 , ημερομηνία λήξης της Σύμβασης και αποχώρησης του θιάσου.
Για τον νέο θίασο που θα εγκατασταθεί,την ευθύνη της συγκρότησης έχουν οι Δημότες.(Τα μάτια σας 1.000.014)
Το όλο εγχείρημα τελεί υπο την αιγίδα τέως υπουργού.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η είσοδος δεν επιτρέπεται σε άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών,λόγω ακατάλληλου περιβάλλοντος.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΑΓΙΩΝ
(Φτύστε μας να μη μας ματιάσετε)
Δια την αντιγραφή : ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ
8 Δεκέμβριος 2008 4:34 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΡΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΤΙ ΨΥΧΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΥΣΗ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΑΙ; ΡΕ ΣΥ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ,ΜΙΛΑΜΕ,ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΠΛΕΞ....
8 Δεκέμβριος 2008 5:44 μμ
Ο/Η Το Πειραχτήρι είπε...
Δημοτικέ, ή δε γνωρίζεις ανάγνωση ή ερμηνεύεις τα πράγματα όπως σε βολεύουν. Να διαβάζεις προσεχτικά τα σχόλια.
Δεν ανήκω στους ορκισμένους εχθρούς του Τσαραμπάρη, κι ούτε τον θεωρώ αντίπαλο. Πλην όμως αυτό δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα να διαφωνώ με ορισμένες επιλογές και κάποιες ταχτικές, για τις οποίες έχω δημόσια πάρει θέση, όπως το θέμα του εργοστασίου και του νερού, και γι' αυτό ανήκω στην Πρωτοβουλία.
Σαν ενεργοί πολίτες θα επισημάνουμε τα λάθη της δημοτικής αρχής και θα πιέσουμε προς τη σωστή κατεύθυνση χωρίς να επιδειώκουμε μια στείρα αντιπολίτευση, αλλά την ποιότητα ζωής στα Βάγια. Επομένως, πάρ' το χαμπάρι: δεν έχει φίλοι κι εχθροί. Έχει να κάνει με το καλό των κατοίκων των Βαγίων...
8 Δεκέμβριος 2008 6:43 μμ
Ο/Η παραδημοτικος-παραδημαρχιακος είπε...
Και δεν μας λες εσυ γνωστε-αγνωστε,επωνυμε-ανωνυμε ΔΗΜΟΤΙΚΕ, τι μας περασες ;για χαϊβανια που πιπιλαμε το δαχτυλο μας;Κατ αρχην δεν σε παιρνουμε στα σοβαρα, περα απο το γεγονος οτι θεωρουμε υποπτα τα οσα γραφεις και αμφιβαλλουμε για τους σκοπους που εξυπηρετεις.Αν οπως ισχυριζεσαι εισαι μυστικοσυμβουλος του Δημαρχου και γνωριζεις τα παντα απο πρωτο χερι,τοτε μαθε οτι κι εμεις εχουμε προσβασεις στο δημοτικο περιβαλλον και κατι γνωριζουμε περισσοτερο απο οσα κυκλοφορουν προς τα εξω ετσι και αλλοιως.Διαβαζοντας οσα ασυναρτητα γραφεις,θεωρησαμε οτι μονο για γελια η και για κλαματα ειναι αυτα που γραφεις.Τωρα ομως θα πρεπει να αποδειξεις κατα ποσο εισαι κοντα στον Τσαραμπαρη και ποσο καλα γνωριζεις τα πραγματα.Αναλογως απο τις απαντησεις που θα μας δωσεις.ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑ.Τι θα αποφασισει ο Δημαρχος και τι θα πραξει με τον δημοτικο του συμβουλο Σταμουλη Σακατη, που εχει παυθει απο την εργασια του, για τους λογους που ολα τα Βαγια και οχι μονο γνωριζουν;Αφου ο Τσαραμπαρης δινει λυσεις και κοβει γορδιους δεσμους οπως ο Μεγας Αλεξανδρος(οπως εσυ ισχυριζεσα),ΘΑ ΑΝΕΧΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Η ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ,οπως εχει λεχθει;Μηπως ο Δημαρχος σας ουτε την τολμη,αλλα ουτε και το ξιφος διαθετει για να δωσει αμεσως λυση;Γιατι δεν εχει ζητησει μεχρι σημερα την παραιτηση του;φοβαται κατι;Μαθαινουμε οτι εχει πεταξει το μπαλακι στον Γενικο Γραμματεα της Περιφερειας,για να μη φανει οτι διωχνει αυτος τον συνεργατη του.Ειναι αληθεια αυτο;Αφου ολα δουλευουν ρολοϊ στο Δημαρχειο,τι πανικος ειναι αυτος που επικρατει τον τελευταιο καιρο και εχει σχεση με οικονομικες υποχρεωσεις του Δημου προς τους εργαζομενους;(θα αναφερθουμε με λεπτομερειες αλλη φορα).Ποσο καλες ειναι οι σχεσεις μεταξυ των Δημοτικων Συμβουλων του Τσαραμπαρη;Ποιοι εδω και αρκετο καιρο εχουν φροντισει και παιρνουν τις αποστασεις τους;Τι συμβαινει με καποια υπαλληλο , που τα'' χωνει'' χοντρα στον Δημαρχο και σε καποιους Δημοτικους Συμβουλους και τους αμφισβητει και δεν τολμαει κανεις να αρθρωσει μιλια και να της αντιμιλησει;Ποιοι αλλοι υπαλληλοι αρνουνται να υποκυψουν στις παραλογες η παρανομες απαιτησεις του Δημαρχου και καποιων Δημοτικων Συμβουλων;Ειναι αληθεια οτι καποιοι υπαλληλοι, πανω στην αγανακτηση τους, στην κυριολεξια βριζουν καταμουτρα Δημοτικους Συμβουλους και εκεινοι δεν τολμουν να τους απαντησουν;Ειναι αληθεια οτι καποιοι υπαλληλοι αρνουνται να υπογραψουν εγγραφα με παρανομες συναλλαγες;Ειναι αληθεια οτι εχουν πεσει και χαστουκια μεταξυ των Δημοτικων Συμβουλων του Τσαραμπαρη;Ειναι αληθεια οτι οι φωνες ,οταν τσακωνονται μεταξυ τους οι Δημοτικοι Συμβουλοι του Τσαραμπαρη, ακουγονται μεχρι το Δημοτικο Σχολειο;Ειναι αληθεια οτι καποιος εργαζομενος (χωρις καμμια συμβαση εργασιας) οχι μονο δεν πληρωνεται, αλλα ειναι ομηρος των υποσχεσεων του Τσαραμπαρη και των Δημοτικων Συμβουλων του,με το προσχημα της μονιμοποιησης;Γιατι δεν λυνει οριστικα και αυτον τον γορδιο δεσμο ο Τσαραμπαρης;Μηπως φοβαται το πολιτικο κοστος;Προτιμαει δηλαδη τις ψευτικες υποσχεσεις και την ομηρια του εργαζομενου μεχρι το τελος της τετραετιας του;Απο ποια εργα αφαιρουν χρηματα και πληρωνουν αλλες οικονομικες υποχρεωσεις που δεν ειναι νομιμες;Για σημερα αυτα τα λιγα χωρις περισσοτερες λεπτομερειες.Εσυ φυσικα που εισαι στο πλευρο του Δημαρχου καταλαβαινεις απολυτα και δεν χρειαζεται να αναφερουμε περισσοτερα.Ομως θα επανελθουμε με στοιχεια ειτε απαντησεις, ειτε δεν απαντησεις .Αυτα τα λιγα προς το παρον,γιατι να ξερεις οτι υπαρχουν πολλα περισσοτερα,που οδηγουν στην πορτα του Εισαγγελεα.
8 Δεκέμβριος 2008 8:17 μμ
Ο/Η προβληματισμενος δημοτης είπε...
ΠΑΡΑΔΗΜΟΤΙΚΕ/ΠΑΡΑΔΗΜΑΡΧΙΑΚΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΙΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ,ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ Η ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ Η ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΟΥ ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΟΨΕΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ,ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.ΜΕ ΜΟΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΣΑΚΑΤΗ,ΠΟΥ ΓΙΑ ΗΘΙΚΟΥΣ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟΥΣ, ΕΠΡΕΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ,ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΜΟΥΛΗ.ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΝ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΑΥΤΙΣΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΒΑΓΙΩΝ.ΑΣ ΜΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
8 Δεκέμβριος 2008 8:54 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
8 Δεκέμβριος 2008 8:57 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥ

Για να "βγουμε" του ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗ όπως
λές και των "άξιων" συμβούλων του όπως δεν λές αλλά φαντάζομαι οτι υπονοείς,πραγματικά είναι πολύ δύσκολο και μάλλον ακατόρθωτο.Σου εξηγώ το γιατί:
1)Πρέπει πρώτα απ'όλα να αποκτήσουμε τον υψηλό βαθμό μόρφωσης,νοημοσύνης και δημιουργικής σκέψης που τον διακρίνει.
2)Πρέπει να πείσουμε οτι έχουμε τη δυνατότητα να αντιλαμβανόμαστε ακαριαία, όπως αυτός,το όποιο πρόβλημα προκύπτει και οτι άμεσα και δυναμικά μπορούμε να δώσουμε την καλύτερη λύση ακριβώς όπως και ο ίδιος.
3)Πρέπει να είμαστε παρατρεχάμενοι και χειροκροτητές του Μπασιάκου και να έχουμε την εύνοιά του ώστε να μας δίνει άδεια να κατουρήσουμε όποτε είναι αναγκαίο.
4)Πρέπει να έχουμε συνείδηση λάστιχο ώστε να ξεπουλάμε οτιδήποτε μας συμφέρει και να κάνουμε πίσω αν τυχόν τίποτε Πρωτοβουλίες μας κράξουν επειδή δεν καταλαβαίνουν το μέγεθος της ευφυϊας μας.
5)Πρέπει να φτιάξουμε συνδυασμό που θα διεκδικήσει την Δημαρχία και στον οποίο να συμμετέχουν:
α)Μία γαλαζοαίματη λαίδη
β)Ενας αξιοσέβαστος καταχραστής
γ)Ένας γόης επιβήτορας
δ)Τέσσερις άσχετοι,χωρίς άποψη,
μέχρι τελείως ανύπαρκτοι.
ε)Όλοι αυτοί να συμφωνούν στη ρε-
μούλα,χωρίς ιδιαίτερη σκέψη.
στ)Τεχνική υπηρεσία που να δίνει
οδηγίες, κατευθύνσεις και
ιδέες, λόγω εμπειρίας απο τους
προηγούμενους και πάντα με το
αζημίωτο,για το απο πού, πώς
και πόσα μπορούμε να τσεπώνου-
με κάθε φορά.
ζ)Αντιπολίυευση αδιάφορη που
θυμάται τις παληές καλές ημέ-
ρες της και ψάχνεται πώς θα
ξαναπάρει την κουτάλα.
Απο αυτά και μόνο όσο κουτός και αν
είσαι(δεν εννοώ εσένα προς Θεού,γενικά μιλάω),καταλαβαίνεις
οτι τέτοια παρέα Τσαραμπάρη,Συμβούλων και Αντιπολίτευσης είναι πολύ δύσκολο
να ξαναμαζευτεί.Εκτός και αν οι
Βαγαίοι με τη βοήθεια του εξασθενούς πάθουν ομαδική
παράκρουση με μαζοχιστικές διαθέσεις και πλήρη απώλεια μνήμης
και κρίσης!!!
ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ.
8 Δεκέμβριος 2008 9:04 μμ
Ο/Η συνηγορος του διαβολου είπε...
Η αντιπολιτευση γνωριζει και εχει αποψη για ολα οσα συζητουνται στα Δημοτικα Συμβουλια.Βεβαια σαν δημοτες ακουν και μαθαινουν και πληροφορουνται διαφορα.Για να θεσουν ομως θεματα στο Δημοτικο Συμβουλιο η ακομη και στον Δημαρχο,πρεπει και αυτοι να εχουν στοιχεια.Θα μπορουσε κανεις να πει οτι ολοι ξερουν τι κανει νιαου-νιαου στα κεραμμιδια,αλλα αν δεν δεις την γατα, ποτε δεν εισαι σιγουρος,γιατι υπαρχουν και οι παπαγαλοι.Αν ο παραδημοτικος/παραδημαρχιακος ξερει και εχει στοιχεια και δεν μπλοφαρει,ας τα δωσει ειτε στην αντιπολιτευση,ειτε στον εισαγγελεα και τοτε σιγουρα θα υπαρξει συνεχεια.Οσο για το θεμα του ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΣΑΚΑΤΗ,ναι πρεπει να διευκολυνει τον Δημαρχο του και να παραιτηθει.Δεν γνωριζω αν αυτο το θεμα μπορει να το φερει στο Δημοτικο Συμβουλιο η αντιπολιτευση.Ας το ψαξουν.
8 Δεκέμβριος 2008 9:09 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΔΗΜΟΤΙΚΕ, ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΗΜΟΤΙΚΟ
ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ.
8 Δεκέμβριος 2008 9:14 μμ
Ο/Η χωρις εξασθεη μνημη είπε...
Ανωνυμε,μην επαναλαμβανεις ξανα και ξανα το σχολιο του ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥ,γιατι και κουραστικο ειναι αλλα και ισοπεδωτικο και σιγουρα ο ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ εξυπηρετει αλλες σκοπιμοτητες.Εγω ειμαι συγουρη οτι παληα,πολυ παληα εχει ασχοληθει με τα κοινα των Βαγιων.
8 Δεκέμβριος 2008 9:15 μμ
Ο/Η χωρις εξασθενη μνημη είπε...
ΔΙΟΡΘΩΝΩ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ
8 Δεκέμβριος 2008 9:18 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΥΡΙΟ(8-12-2008 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ)
8 Δεκέμβριος 2008 9:21 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΜΟΛΙΣ ΣΤΟ ΓΡΑΨΟΥΝΕ ΔΩΣΤΟ ΝΑ ΣΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝΕ.
8 Δεκέμβριος 2008 10:04 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Κυριε ΔΗΜΟΤΙΚΕ παιρνεις τα λογια σου πισω για τον κ.ΒΟΥΔΟΥΡΗ,και δειχνεις οτι φοβασε την αποχωρηση του απο τον κ.ΔΗΜΑΡΧΟ.Εγω εχω μονο να σου ευχηθω να μην σου φυγει απο το χωρο σου και να σας στηριξει και παλι.Κυριε ΒΟΥΔΟΥΡΗ νομιζω οτι ,αφου -μας κατευθυνες- προς τον σημερινο ΔΗΜΑΡΧΟ σιγουρα ειναι κατ'εσε το σωστο και θα σε παρακαλεσω να σταθεις στο πλευρο του,ΓΙΑ ΝΑ ΕΣΘΑΝΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ -ΠΡΑΞΑΜΕ- ΣΩΣΤΑ.-----(ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ)-----
9 Δεκέμβριος 2008 1:09 πμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Ο Καθαρός είπε:
Πολύ βρώμα έπεσε σε αυτή την ανάρτηση από δημοτικούς και αυτοαποκαλούμενους συντρόφους. Προτείνω όσοι σεβόμαστε τους εαυτούς μας να μη δώσουμε συνέχεια σε κουτσομπολίστικά σχόλια. Δεν μας τιμά. Πολλοί (αντιδημοτικοί)και όχι μόνο ο Δημοτικός κινούνται ύπουλα και υποχθόνια. Βλέπουν παντού γύρω τους φαντάσματα που τους κλέβουν την εξουσία. Ελεος κύριοι, σας σιχαθήκαμε όλους. Έεεεεεελεος!
9 Δεκέμβριος 2008 11:06 πμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΕΠΕΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΠΕΝΘΟΥΣ ,ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΟΝΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΣΑΚΑΤΗ,ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΜΑ,ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΤΥΧΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ,ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΞΑΝΤΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΦΥΓΕΙ;ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ,ΟΠΩΣ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Ο ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΚΑΜΟΥΤΣΗΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ,ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΑΣΗ,ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΑΥΘΑΔΙΑΖΕΙ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ,ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ;ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΛΟΓΟ,ΕΝΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ.ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ,ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΡΕΠΩΣ,ΕΝΩ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ,ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ;ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ.ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ,ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΔΟΥΣΗ ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ,ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΔΕΙΓΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ,ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.Η ΛΙΤΣΑ ΠΗΛΙΟΥΡΗ,Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΗΣ,Η ΑΛΕΚΑ ΜΑΡΚΟΥ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ,Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ,ΑΛΛΑΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΣΤΗ Λ;ΑΜΙΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ.(9-12-2008 ΟΔΗΜΟΤΙΚΟΣ)
9 Δεκέμβριος 2008 2:45 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ;ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΤΡΩΝΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ-ΨΥΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΠΟΤΗ.ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ;Η ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΡΙΒΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ; ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΣΤΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ.
9 Δεκέμβριος 2008 2:55 μμ
Ο/Η ο ΑΚΑΘΑΡΤΟΣ είπε...
Καθαρε,γιατι επιλεγεις τα θεματα.Γιατι ξεχωριζεις καποια;Σαν να δειχνεις οτι καποια σε ενοχλουν.Εμας τους απλους πολιτες μας ενδιαφερει να λεγονται ολα,οποιονδηποτε δημοσιο παραγοντα και αν αγγιζουν.Να κριθουν και να αναλαβουν τις ευθυνες τους ολοι.Απο οσα γραφονται εδω μεσα ας κρατησουμε τα σοβαροτερα και υπευθυνοτερα.Ομως ο απλος λαος λεει οτι'' οπου βγαινει καπνος υπαεχει φωτια''.Τωρα αν τα συντροφια αρχισαν τα εσωκομματικα μαχαιρωματα,εμας δεν μας ενδιαφερει.Μας ενδιαφερει ομως να μαθουμε αν καποιοι που τους θεωρουμε προοδευτικους,αν πραγματι στηριξαν και μαλιστα τοσο ωμα τους σημερινους απαραδεκτους δημοτικους αρχοντες.Αν υπηρξαν και συναλλαγες και κατω απο το τραπεζι,τοτε τα πραγματα ειναι ακομη χειροτερα.Αυτος ο γελοιος ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ αλλα και καποιοι αλλοι ΑΝΩΝΥΜΟΙ,εχουν αναφερθει κατα καιρους σε ονοματα.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΨΕΜΜΑΤΑ;
9 Δεκέμβριος 2008 3:07 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΘΑ ΒΡΟΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ....ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ...ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ....ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ;;;;;;;;; ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ......
9 Δεκέμβριος 2008 3:26 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Κυριε ΚΑΘΑΡΕ, δεν επεσε βρωμα,τεθηκε το θεμα ως εχει και ειναι αποδειξη οτι ο κ.ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ και κ.ΑΓΓΕΛΗΣ δεν διεψευσαν την αναφορα μου για τις κινησεις τους ,στις δημοτικες εκλογες του 2006.ΚΑΙ ΟΙ 2 ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ, (ΚΑΤ'ΕΣΕ) ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ 'ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥΣ'ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ.Κινησεις υπουλες και υποχθονιες ανθρωπων που εχασαν την εξουσια δεν ταιριαζει τουλαχιστον με μενα. ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ Η ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.ΕΙΝΑΙ Η ΟΧΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Κ.ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΘΕΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Κ.ΔΟΥΣΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΤΑΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΑΝΤΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.Ας μιλησει ο ιδιος ο κ. ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ποιος ειναι και τι θελει να κανει διοτι εχει χασει το κυρος του στο χωρο μας.-----(ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ)-----
9 Δεκέμβριος 2008 3:26 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
ΑΣΤΟΧΑ ΕΝΤΕΛΩΣ , ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΙ.
ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ.ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΥΣΗ.
ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΨΕΥΦΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ.ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ.
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΓΕΓΟΝΩΣ.ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ.ΑΥΤΟΣ ΠΑΙΡΝΕ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΑ ΜΟΝΟ.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ
9 Δεκέμβριος 2008 3:33 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΡΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΠΟΙΟΝ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟ ΤΥΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ. ΑΡΧΙΣΕ Η ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΜΠΟΧΑ.....
9 Δεκέμβριος 2008 3:54 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Προς την χωρις εξασθενή μνήμη:
--H επανάλειψη κειμένου συμφωνώ μαζί σου οτι κουράζει,όσο και αν αυτό είναι πρωτότυπο.(Ευλογώ τα γένια μου)!
--Οτι με παρομοιάζεις με γκρέϊντερ
(ισοπεδωτή) ομολογώ οτι ξεπέρασες και την δική μου φαντασία!
--Είσαι σίγουρη για δύο πράγματα:
α)οτι εξυπηρετώ σκοπιμότητες
β)οτι πολύ παλιά έχω ασχοληθεί με
κοινά.
Στο (α):
Διαμαρτύρομαι,με το δικό μου τρόπο,
καταγγέλοντας τις ανεκδιήγητες αποφάσεις,την έλλειψη κρίσης και σκέψης,τις κρυφές ενέργειες,τη ρεμούλα κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.,ιδιότητες που διακρίνουν τους Δημοτικούς μας άρχοντες δυστυχώς.Εχεις δίκιο,αυτό είναι σκοπιμότητα!
Διαμαρτύρομαι για την άλαλη αντιπολίτευση η οποία μένει σχεδόν
θεατής των όποιων κινητοποιήσεων
των πολιτών (Πρωτοβουλία κ.λ.π.).
Απαξιεί να ενημερώσει τους πολίτες,
αδιαφορεί να τους προσκαλέσει σε
μαζική κινητοποίηση καιεπαναπαύεται
στο οτι εμφάνισε το ποιοτικό πρόβλημα του νερού,την ΗΡΩΝική μυστικοσυμφωνία και τα Θεσπιακά Ελγίνεια.Τα δύο πρώτα τα εμφάνισε
και άφησε την ευθύνη και την πρωτοβουλία,στην Πρωτοβουλία.Στο τρίτο,τηλεφώνησε προσωπικά στον
ανεκδιήγητο Κουρούνη.Ως τί?Και για
ποιό λόγο?Να τον επιπλήξει?Δηλαδή ο
Παπανδρέου,τηλεφώνησε προσωπικά στον Ερντογάν,έτσι,με δική του πρωτοβουλία,χωρίς καμία ενημέρωση
καισυνεννόηση,επειδή "άκουσε" ή πληροφορήθηκε,άστοχο ψήφισμα του
Τουρκικού Κοινοβουλίου!Αυτό κατά
την άποψή σου είναι υπευθυνότητα και μαχητικότητα!Σου υπενθυμίζω οτι
τα δύο πρώτα ειναι αυτονόητο καθήκον,ενώ το τρίτο ανεύθυνη κίνηση,που εκθέτει ακόμη περισσότερο την έτσι και αλλοιώς
έκθετη και ανυπόληπτη Δημοτική μας
Αρχή.
Συμφωνώ λοιπόν και εδώ μαζί σου,οτι
στα σχόλιά μου,υποκρύπτεται η σκοπιμότητα της καταγγελίας όλων
των "τυχαίως" και για δική τους ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ κινουμένων που ανήκουν
είτε στην Συμπολίτευση είτε στην Αντιπολίτευση.(Ο Δούσης πρώτος
γιατι ο Παπαβασιλείου δεν υπάρχει
ούτε σαν παρουσία).
Σου ξέφυγε όμως ο απώτερος στόχος
μου:Να αντιληφθούν όλοι αυτοί την
ακαταλληλότητά τους,διατελέσαντες
κατά καιρούς υποψήφιοι ή εκλεγμένοι
ανεξαρτήτως βαθμίδας και να δηλώσουν θαρραλέα και επώνυμα οτι
αποσύρονται απο την διεκδίκηση οποιασδήποτε θέσης στον Δήμο μας
στο μέλλον.Να καλέσουν ταυτόχρονα
νέους ανθρώπους να ασχοληθούν και
να υποσχεθούν οτι θα παράσχουν κάθε
δυνατή βοήθεια,όποτε τους ζητηθεί.
Αυτή θα είναι η μέγιστη προσφορά τους στα πολύπαθα Βάγια.
Eδώ αντί ισοπεδωτής είμαι αιθεροβάμων.(Αχ αυτή η κουτάλα!)
Στο (β) τώρα.
Και εδώ έχεις δίκιο.Εχω μια κάποια "εμπειρία" στην Αυτοδιοίκηση.Φαίνεται στις απόψεις
μου?Αυτές δεν τις έκρυψα.Η ανωνυμία
είναι για δική μου προστασία.
Φοράω μία μάσκα,ενώ οι περισσότεροι
όσες και να βγάλουν,υπάρχει απο
κάτω και άλλη.Σε διαβεβαιώνω παντως
οτι δεν ενδιαφέρομαι καθόλου μα καθόλου για Δημοτικούς τίτλους.
Είμαι υπέρ των ΝΕΩΝ έστω και μόνο
ηλικιακά.
ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ
9 Δεκέμβριος 2008 4:07 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΟΡΓΙΣΜΕΝΕ.ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΣΕΣ ΟΛΟΥΣ.ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΕΧΕΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΕς ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ.
ΟΥΣΤ ΡΕ.
ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΡΑ.
ΚΑΙ ΕΠΙΕΙΔΗ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΘΑ ΣΕ ΞΕΣΚΕΠΑΣΩ ΚΑΙ ΕΣΕ
ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙΣ ΣΟΥ.
9 Δεκέμβριος 2008 6:56 μμ
Ο/Η δαμ-ων είπε...
Πίστευα- μα φαίνεται πως ήταν ψευδαίσθηση- πως τα τραγικά γεγονότα αυτών των ημερών, θα σας έκαναν να σκεφθείτε και να καταλαγιάσετε τα πάθη σας. Πάνω από ένα νεοσκαμμένο τάφο, που από σήμερα αγκαλιάζει παγερά το κορμί ενός νέου,εκτοξεύετε, αντί για δακρυγόνα και λοιπά χημικά, λόγια και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Αν ο πόνος και η απέχθεια σε καταστάσεις, σαν αυτές που βιώνουμε τις τρεις τελευταίες μέρες, δεν σας ευαισθητοποιούν, τότε εσείς, που διασταυρώνεται τα ξίψη σας, δεν είσαστε άνθρωποι, εσείς είσαστε χιονάνθρωποι.
Αυτό που κάνετε είναι ιεροσυλία...
Έχετε μπροστά σας χρόνο, σχεδόν δύο χρόνια, για να διασταυρώσετε τα ξίφη σας και συνάμα να δείξετε πόσο στενόμυαλοι και λίγοι είσαστε...
Σήμερα αφήστε το λουλούδι της καρδιάς σας για το παληκάρι. Σκεφτείτε γιατί φτάσαμε σαν λαός στο να ξεσκίζουμε τις ίδιες μας τις σάρκες. Γιατί οι νέοι είναι τόσο θυμωμένοι. Γιατί διαπιστώνουμε την αναξιότητα εκείνων που εμείς, με την ψήφο μας, κάναμε κυβέρνηση. Πως η δεινή πολιτική κατάσταση οφείλεται στην ανακύκλωση των ίδιων και των ίδιων προσώπων. Και από το γενικό ελλαδικό πλαίσιο αναχθείτε στο τοπικό...
Στη μνήμη των ανθρώπων που χάνονται κρατάμε "σιγή"...Μιας μέρας σιγή δεν μπορούσατε ν' αντέξετε;
Αυτά, και με συγχωρείτε που παρεμβλήθηκα στους ταλιμπανισμούς σας...
9 Δεκέμβριος 2008 9:58 μμ
Ο/Η ενεργος πολιτης είπε...
Κυριε ΟΡΓΙΣΜΕΝΕ και ολοι οι αλλοι κυριοι ΑΝΩΝΥΜΟΙ,ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ,νεοκοποι και οψιμοι ανησυχοι δημοτες.Επιτελους και η υπομονη εχει τα ορια της.Πολυ επιλεκτικη κριτικη ασκειτε,αλλα και πολυ επιλεκτικη μνημη διαθετετε.Ειδικα εσυ κυριε ΟΡΓΙΣΜΕΝΕ,δεν με πειθεις αν επιδιωκεις δημοτικα η δημαρχιακα αξιωματα.Ειμαι βεβαιος ομως οτι με την ισοπεδωτικη τακτικη που ακολουθεις,σιγουρα εκτελεις διατεταγμενη δημοτικη η δημαρχιακη αποστολη.Εμφανιζεσαι με διαφορετικα ανωνυμα η επωνυμα χαρακτηριστικα,αλλα παντα με ιδιες στοχευσεις.Φυσικα παντα εξαιρεις απο την κακοπιστη κριτικη σου, με το προσχημα της απουσιας, τον Γρηγορη Παπαβασιλειου.Μηπως ετσι σε βολευει η σας βολευει για να βγει κατα τον ιδιο τροπο εξω εντελως απο το καδρο και ο Δουσης;Ειμαι ενεργο μελος της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ και δεν ξερω αν συμβαινει και με σενα το ιδιο.Γιατι σε αυτη την περιπτωση επρεπε να γνωριζεις οτι εμεις στην Πρωτοβουλια,δεν μπηκαμε και δεν μπαινουμε σε αντιπαραθεση και δεν ισοπεδωνουμε και δεν βαζουμε στο ιδιο τσουβαλι ολους τους Δημοτικους Συμβουλους.Ο καθενας δινει εξετασεις καθημερινα και κρινεται.Τωρα αν εχεις ενημερωση η οχι,ψαξτο μονος σου αν πραγματικα ενδιαφερεσαι.Τουλαχιστον ο Δουσης περα απο το οτι και συνεργαζεται και αναδεικνυει και προβαλλει το εργο της Πρωτοβουλιας,ο ιδιος μεσα απο τον θεσμικο του ρολο, ειναι καθημερινα μεσα στην κοινωνια μας ,σε ολες τις δραστηριοτητες της και μαλιστα αθορυβα,χωρις να προκαλει.Αν ζεις και εσυ στα Βαγια πρεπει να το βλεπεις,εκτος και αν αυτο ειναι που σε ενοχλει και θελεις με την δικη σου τακτικη να τον βγαλεις απο την μεση,οπως καποιοι αλλοι.Και με τον Βουδουρη εχει συνεργασια και με οσους ασχολουνται ενεργα με την Πρωτοβουλια.Λοιπον μαλλον εκ του πονηρου σκεφτεσαι και κινεισαι,ειτε για προσωπικες σου επιδιωξεις,ειτε για να εξυπηρετησεις επιδιωξεις αλλων,που δεν τολμουν και κρυβονται.Βεβαιως και ο Δουσης κριθηκε ,αλλα και εξακολουθει να κρινεται.Το οτι δεν εισαι καλοπιστος και δεν πιστευεις στην Δημοκρατια ,αποδεικνυεται απο τις υποδειξεις σου να παψουν να ασχοληθουν καποιοι με τις κοινες υποθεσεις ,λες και εχεις εσυ το δικαιωμα να τους το απαγορεψεις.Εμας σημερα μας ενδιαφερουν τα πραγματικα προβληματα του τοπου και συνεργαζομαστε ειλικρινα και με οσους τα αναδεικνυουν και τα προβαλλουν και με οσους συντασσονται διπλα μας για να δωσουμε λυσεις.Δεν ξερω αν κανω τοσοι μεγαλολαθος,αλλα πιστευω,οπως και αρκετοι αλλοι οτι ο Δουσης ανηκει σε αυτη την κατηγορια.Και για να μη με πεις οπαδο η ακολουθο του Δουση,ξεκαθαριζω οτι ημουν υποψηφιος με τον Παπαβασιλειου και την δευτερη Κυριακη ψηφισα Δουση κι ετσι εχω ησυχη την συνειδηση μου.Εχω αμφιβολλιες αν συμβαινει και με εσενα το ιδιο.
9 Δεκέμβριος 2008 10:23 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
χα,χα,χα. ενεργε πολιτη μας επεισες!!!!!φαινεται μας περασες για αμερικανακια, αλλα η κατσικα δε μασαει ταραμά.συμβουλος, ναι, αλλά με τον δούση.επιτελους φανειτε ειλικρινεις και πεστε και καμια αληθεια.συνεχεια κατω απο τη γη σαν αρουραιοι.δε σας βολευει το φως της αληθειας.ησυχη ειναι η συνειδηση αυτουνου που δε λεει ψεματα.το κακο με σενα ειναι πως χανεις ευκολα την υπομονη σου.οι υποψηφιοι δημοτικοι συμβουλοι χρειαζονται την υπομονη και την ψυχραιμια,διαφορετικα ας κατσουν στο σπιτακι τους γιατι είναι αναξιοι να διαχειριζονται τις τυχες των αλλων.
9 Δεκέμβριος 2008 11:15 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Σας παρακαλω είμαι ενας πρωην Δήμαρχος μή εκλεγέντας και εκπροσωπώ και τους μη εκλεγέντες Συμβούλους μου.
Ξανα ψηφίστε μας πάλι γιατί δεν αντέχω πιά,να σας βλέπω εκεί στον Δημαρχιακό θώκο.Πρώην σύμβουλοι μου έχουν αρρωστήσει και έχουν παρεισφρήσει σε τυχόν πρωτοβουλίες και συλλόγους γιατί δεν αντέχουν την απομόνωση και προσπαθουν να αυτοικανοποιηθουν .
Σας υπόσχομαι θα είμαι καλός Δήμαρχος.Δεν θα ξανακλέψω χρήματα απο τον Δήμο .
Δεν θα σας ξανα υποτιμήσω.
Δεν θα ξανα καταχρασθώ δημόσιο χρήμα και εξουσία.
Θα είμαι δίκαιος στην κατανομή αξιωμάτων.
Θα τηρώ τους νόμους και τις διατάξεις.
Αυτά σας υπόσχομαι θα τα τηρήσουν και οι εκλεγέντες σύμβουλοι μου,οχι όπως οι προηγούμενοι
που σάρωσαν τον προυπολογισμό του Δήμου με αλόγιστα έξοδα και δαπάνες.
Λυπηθείτε με δεν αντέχουμε άλλο,θα πάθουμε κατάθλιψη.ΜΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ !!!!!
10 Δεκέμβριος 2008 1:01 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Ανώνυμε 1.01
Πρέπει να είσαι αρρωστημένο μυαλό.
Τέτοιο κόμπλεξ και εμπάθεια ,μόνο ένα φασιστοειδές και υποχόνδριο υποκείμενο έρμαιο του πάθους και της μισαλοδοξίας το κάνει.
Λές ψέμματα και καλλιεργείς κλίμα.
Είσαι προβοκατάρας και επικίνδυνα άρρωστος για το καλό πολιτικό κλιμα των Βαγίων.
Ο προηγούμενος Δήμαρχος και κάποιοι σύμβουλοι που υπαινίσεσαι και έντιμοι είναι και πολιτικα,κοινωνικά καταξιωμένοι είναι και διετέλεσαν εκεί που αναφέρεσαι άψογα.Αλλιώς θα είχαν γίνει πρώτο θέμα στο CNN απο τους νυν Φωστήρες του Δήμου.
Ψάξε αλλού για θύματα.
Αει χάσου μυρμηγκάκι και που ασχολήθηκα με τις ανοησίες σου ήταν παρα πολυ.
10 Δεκέμβριος 2008 2:21 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
χα χα χα, χι χι χι, χο χο χο
Λούρδηδες πέστε αλεβρι....
ΑΛΕΒΡΙ
η μελαγχολία σας γυρεύει.
θέλετε γιατρό.

Στον Τσαραμπάρη τον Τρανό.
10 Δεκέμβριος 2008 3:01 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Ανωνυμε 1.01 εισαι χαμερπης,χαμαιλεοντας,σπιουνος,φασιστοειδες ναζιστικο υποκειμενο,γερμανοτσολιας,κουκουλοφορος,σκουληκι,τιποτενιος,γλυφτης,συνοδοιπορος η ταυτοσημο προσωπο με τον οργισμενο,το πειραχτηρι,τον τρυποκαρυδο και τοσους αλλους ανωνυμους,απροσδιοριστο ανθρωπομορφο τερας,σκοταδιστης,γκαιμπελιστας προπαγανδιστης,λασπολογος,πληρωμενος αυλοκολακας και γελωτοποιος,τυμβωρυχος,νεκροφιλος,πουστης στην ψυχη,βρωμιαρης,ζητουλιαρης,αχρηστος,ζηλιαρης,ψυχοπαθης,ανιατος,επικινδυνος,εγκληματιας,βιαστης,ναρκομανης,αλκοολικος,μαστουρωμενος..........
10 Δεκέμβριος 2008 3:22 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ.ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΧΑΒΟΥΖΑ.ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.
10 Δεκέμβριος 2008 3:27 μμ
Ο/Η Βαγια-Χωρικός είπε...
Aνώνυμε (3:27 μμ). Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ. Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΗΣ.
10 Δεκέμβριος 2008 3:33 μμ
Ο/Η ανενεργος πολιτης είπε...
Μιλαει ο Δουσης δεν σας αρεσει,δεν μιλαει ο Δουσης παλι δεν σας αρεσει.Επιτελους ξεκαθαριστε τι θελετε.Αλλα τι λεω.Ο στοχος ειναι ενας, ο Δουσης.Σαν καποιους που πυροβολουν τον Παπανδρεου,ενω κυβερναει ο Καραμανλης.Τι να πουμε.Ας τα δουν αυτοι που στηριξαν τους σημερινους και ξεθαψαν τον φασισμο.Ειδικα οι προοδευτικοι.Αλλαζουν οι δεξιοι;Γινεται ο λυκος προβατο;Φατε τους στην μαπα για χαρη του Μιμη ΑΓΓΕΛΟΥ,Παναγιωτη ΜΕΡΚΟΥΡΗ,Αγγελου ΜΑΡΚΟΥ.Να τους χαιροσαστε.
10 Δεκέμβριος 2008 3:36 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΒΑΓΙΑ/ΧΩΡΙΚΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ,ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΑ ΕΒΑΛΛΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑΔΙΑΤΑΡΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΓΛΥΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ(ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΥΡΟΒΟΛΛΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΟΝ ΔΟΥΣΗ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.
10 Δεκέμβριος 2008 3:44 μμ
Ο/Η Νέος είπε...
Ανώνυμε (3:27) ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΚΑ. "ΚΛΕΙΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ". ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

ΕΙΣΕ Η ΜΑΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ-ΝΤΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.

ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
10 Δεκέμβριος 2008 3:44 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΑΝΩΝΥΜΕ 3.22
Όλες αυτές τις λέξεις τις ήξερες, ή άνοιξες κάποιο βιβλίο λέξεων και τις βρήκες. Γιατί πολλές είναι ασύμβατες...
Την επόμενη φορά που θα έχεις ακατάσχετη λεξοδοιάρροια και λεξολαγνεία, μη ξεχάσεις να φέρεις τον έλεγχο να σου βάλει "άριστα", η επιτροπή, που θα συγκροτήσουμε όλοι εμείς οι ανώνυμοι, αποτελούμενη από τον Οργισμένο, το Πειραχτήρι και τον Τρυποκάρυδο, που είναι επώνυμοι( ελπίζω και τους παρακαλώ να προσφερθούν ευγενώς).
Εμείς θέλουμε τέτοιες επιθέσεις, για να φανεί το πόσο άδειοι και σκουριασμένοι τενεκέδες είσαστε. Επίσης διαπιστώνουμε ότι πολύ εύκολα χάνετε την ψυχραιμία σας και γι' αυτό εκ προοιμίου σας έχουμε απορρίψει...
Μαζέψτε τα νεύρα και το στόμα, ρε κοκορόμυαλοι, γιατί ο κόσμος όλος έχει καταλάβει πως Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΙ!
10 Δεκέμβριος 2008 3:51 μμ
Ο/Η Το Πειραχτήρι είπε...
Φίλε 3.22.
Πρέπει να έχεις μεγάλη καρδιά, για να αντέξεις την αντικειμενική κριτική. Αλλά που να βρουν οι λαγοί την καρδιά...
Αν έχεις παρατηρήσει, δεν χρησιμοποίησα λόγια υβριστικά κι ούτε θα χρησιμοποιήσω ( αλίμονο αν καταδεχόμουν να πέσω στο επίπεδό σου ).
Αναγκάζομαι όμως να συμφωνήσω με όσα γράφει ο ανώνυμος 3.51 για την γύμνια και σας προτρέπω να βρείτε κανένα ιδεολογικό και λεκτικό κουρέλι να την κρύψετε... Τελειώνω, γιατί είναι μάταιο μα σπαταλώ τον χρόνο μου μαζί σου, πως επιβεβαιώνεις όσα είπα στον Οργισμένο...
Φίλε 3.51, δεν δέχομαι να μπω στην επιτροπή γιατί θα τον μηδενίσω ( εκ προιμίου όπως λες κι εσύ ). Βάλε τον γιατρό στην θέση μου, γιατί η περίπτωσή του θέλει τρελίατρο...
10 Δεκέμβριος 2008 4:14 μμ
Ο/Η ΣΠΟΥΡΓΙΤΙ είπε...
ΠΑΙΔΕΣ ΗΡΕΜΙΑ.....κυριοι του Δημου σας το εχω πει πολλες φορες οτι ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΤΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να τα βγαλετε περα με τα επυνυμους και ανωνυμους που γραφουν εδω.
Οι ανθρωποι ειναι αετοι.
Ενω εσεις πρεπει πρωτα να μαθετε την Α-Β και την προπαιδεια και μετα τα ξαναλεμε.[ Ετσι που πατε θα παθουν σιγουρα τα νευρα σας ]
10 Δεκέμβριος 2008 5:03 μμ
Ο/Η εκστασιασμενος είπε...
Παρακαλω τον διαχειριστη του vagia-gr.blogspot.com να ελεξει την κατασταση.Παρακαλω τους σοβαρους σχολιαστες (και μεσα σε αυτους συμπεριλαμβανω οσους τουλαχιστον εχουν την ευγενεια να μη βριζουν) να σταματησουν να απαντουν σε ακατανομαστα σχολια.Δυστυχως αναμεσα μας κυκλοφορει καποιος που εκμεταλλευεται την νεα τεχνολογια και αναπαραγει ολα τα βρωμικα χαρτια που πετουσε κατα τις προεκλογικες περιοδους,νοιωθωντας μαλιστα και πιο ασφαλης.Οι στοχοι του παραμενουν παντα οι ιδιοι.
10 Δεκέμβριος 2008 6:05 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
XA!XA!XA!XA!XA!XA!XA!XA!XA!XA!XA!XA!TΣΑΡΑΜΠΑΡΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΦΑΓΩΘΕΙΤΕ ΠΙΤΣΟΥΝΑΚΙΑ ΜΟΥ(10-12-2008 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ)
10 Δεκέμβριος 2008 6:11 μμ
Ο/Η ΘΗΒΑΙΟΣ είπε...
Καλα, εκει στα Βαγια ποιος ειναι Δημαρχος βρε αδελφια;Ο Τσαραμπαρης η ο Δουσης;Μηπως ειναι ο Δουσης και δεν τοχουμε καταλαβει;
10 Δεκέμβριος 2008 6:15 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ,
ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ;
ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ.
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ.
10 Δεκέμβριος 2008 6:19 μμ
Ο/Η θυμοσοφος είπε...
ΠΡΟΣ
ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟ-ΠΕΙΡΑΧΤΗΡΙ-ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ
Θελω να σας πιστεψω,οσο κι αν προσπαθω,αλλα δυσκολευομαι,γιατι η κριτικη σας ειναι μονοπλευρη και κυριως ισοπεδωτικα μηδενιστικη.Αν νομιζετε οτι με το θαψιμο προετοιμαζετε κατι αλλο,κανετε λαθος,γιατι οπως λεει και ο σοφος λαος''οποιος σκαβει τον λακο του αλλου,πεφτει ο ιδιος μεσα''.
10 Δεκέμβριος 2008 6:21 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΔΗΜΟΤΙΚΕ!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ,ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΞΕΚΑΡΔΙΖΕΤΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ.....ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ Η ΜΠΟΧΑ ΣΑΣ.
10 Δεκέμβριος 2008 6:31 μμ
Ο/Η θεατροφιλος είπε...
ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΞΑΝΑΣΤΗΝΕΤΑΙ.ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ Ο ΔΗΜΟΣ.ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ Ο ΜΙΜΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ.ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ (ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΑΚΟΜΗ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΝΩΡΙΣ,ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΝΤΕΞΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗ).ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ,ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΧΑΤΖΗΝΑΣ.ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΚΟΥ,ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ,ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΝΑΣ.ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ΄΄Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ΄΄.ΥΠΟΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ΄΄Ο ΔΟΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ΄΄.ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΟΙ ΚΟΨΟΧΕΡΗΔΕΣ.
10 Δεκέμβριος 2008 6:35 μμ
Ο/Η ανεκδιηγητος είπε...
ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΟΥΣΗ΄΄ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΞΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΩΛΟΥΣ΄΄
10 Δεκέμβριος 2008 6:46 μμ

Ο/Η vagia-gr είπε...
Παρακαλώ τους σχολιαστές να απαντούν με έξυπνους χαρακτηρισμούς και σχόλια χωρίς να "βρίζουν".

Τα σχόλια να διαβάζονται και από τα νέα παιδιά που μπαίνουν στο blog.
10 Δεκέμβριος 2008 7:17 μμ
Ο/Η Το Πειραχτήρι είπε...
Αγαπητέ μου Θυμόσοφε.
Μαζί δεν γράφουμε στην κουβεντούλα; Πότε βρήκες μονόπλευρη κριτική από τους τρεις που αναφέρεις; Το Τρυποκάρυδο για μέρες δεν σατίριζε την συμπολίτευση και για μία μόνον φορά την αντιπολίτευση; Το θέατρο σκιών του Οργισμένου πρωταγωνιστές τους ανθρώπους της συμπολίτευσης δεν είχε; Οι αυλοκόλακες του δημάρχου με το Πειραχτήρι δεν τα έβαλαν πριν λίγες μέρες; Τα διαβάζεις όλα τα σχόλια; Που τη βλέπεις την μονομέρεια;
Δεν χαϊδεύουμε αυτιά. Όταν χρειαστεί να τα ακούσει και η αντιπολίτευση, αραιά και που, τα λέμε για να βγει από την αδράνεια. Καλό της κάνουμε...
Θα σου μεταφέρω το σχόλιό μου, και ήταν το πρώτο σχόλιο, μετά την αίτηση του Γρηγόρη: « Η αίτηση του Γρηγόρη και της παράταξής του είναι σε σωστή κατεύθυνση. Συμφωνώ και εξηγούμαι:
Μπορεί κατά καιρούς να σας τσιγκλήσαμε, γιατί αδρανήσατε, αλλά τώρα σας επικροτούμε για την ενέργειά σας και είμαστε μαζί σας. Ενεργήσατε όπως έπρεπε σαν αντιπολίτευση και σας το αναγνωρίζουμε. Επομένως δεν σας αντιπολιτευόμαστε. Σας θέλουμε πιο σπιρτόζους και με περισσότερα αντανακλαστικά. Κι όχι καρμίρηδες...»
Βλέπεις τάσεις αντιπολίτευσης; Απλά τους τρώει κάποιο σαράκι, για το οποίο δεν έχω καμία ευθύνη… Ακόμη και το πείραγμα το θεωρούν κακοπροαίρετη κριτική. Αν δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ, πρόβλημά τους…
Επομένως, φίλτατε Θυμόσοφε, μας αδικείς και ενεργείς κι εσύ μονομερώς. Όταν ελέγχουμε την συμπολίτευση, είμαστε οι καλοί κι όταν αγγίζουμε την αντιπολίτευση είμαστε οι κακοί;
Δες το βρισίδι λίγο παραπάνω του δικού σου και την πρόκλησή του. Να ξέρετε πως όταν προκαλούμαι δεν χαρίζομαι ούτε στους δημοτικούς ούτε στους αντιδημοτικούς… Η απόδειξη βρίσκεται στα παραπάνω σχόλια.
10 Δεκέμβριος 2008 7:21 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ:
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ'ΑΥΤΟΝ. ΣΑΝ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΞΙΑ.
10 Δεκέμβριος 2008 7:29 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΚΟΦΤΕΤΟ ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ.ΑΝΤΕ! ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΗΔΙΑΣΑΤΕ.
10 Δεκέμβριος 2008 8:05 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΦΙΛΟΔΟΞΟΙ συγχωριανοι δηλαδη: ΛΙΟΚΗΣ-ΧΑΤΖΗΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του Σοφοκλη-ΜΙΜΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ-ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ-ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ-ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (νυν προεδρος ΔΗΜΟΥ ΒΑΓΙΩΝ)-ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ-ΣΙΑΚΟΥΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ(εφοριακος)-ΤΖΟΥΝΑΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ(ερτ)-ΣΑΚΑΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ-ΧΑΡΑΚΟΠΟΣ ΚΩΣΤΑΣ(πυξιδας)-ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ(θειος)- και αρκετοι αλλοι.....δεν ειχαν ,στις εκλογες του 2006, το σθενος να κατεβασουν δικο τους ψηφοδελτιο,φοβουμενοι ενδεχωμενως ΚΑΙ ΛΟΥΦΑΞΑΝ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ με ολα τα τραγικα αποτελεσματα για το χωριο μας.Και ΤΩΡΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ,ειναι και ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ λογω εργοστασιου και νερου.Κανουν και κρητικη και απαξιωνουν το ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ...ΨΗΦΙΣΑΝ.-------ΚΥΡΙΟΙ ΤΕΛΟΣ------ΑΡΚΕΤΑ------ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ----ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ....ΤΑ.... "ΕΧΕΤΑΙ ΑΜΕΛΗΣΕΙ"....Επισης κι εσυ πρωην δημαρχε ΔΟΥΣΗ ΓΡΗΓΟΡΗ διετελεσες ΔΗΜΑΡΧΟΣ και εργαστηκες για το χωριο μας. ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ, σε αλλους ανθρωπους, για το ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, βοηθησε τους αν τοσο πολυ σε ενδιαφερουν τα κοινα του χωριου μας ,σαν συμβουλος ή αντιδημαρχος ή προεδρος ΔΣ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΤΟΥ "ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ".......γιατι μετα απο 2 χρονια θα συμπεριληφτεις κι ΕΣΥ στην παραπανω ΦΙΛΟΔΟΞΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
10 Δεκέμβριος 2008 10:41 μμ
Ο/Η Εκπαιδευτικος είπε...
Κυριε Δουση ,σας παρακαλω πολυ, να ''δηλωσετε ''οτι, δεν προκειται να ειστε υποψηφιος, μηπως και ηρεμησουν καποιοι γνωστοι-αγνωστοι κονδυλοφοροι κουκουλοφοροι , που κατα τα αλλα δηλωνουν οτι σεβονται τις δημοκρατικες λειτουργιες του πολιτευματος,αλλα δεν αντεχουν να αναμετρηθουν επωνυμως μαζι σας,προκειμενου να τους γνωρισουμε,ουτως ωστε να εχουμε και μετρο συγκρισης περι της δικης των προσφορας και προτιμουν την ασφαλεια της ανωνυμιας.Δυστυχως ο ισοπεδωτισμος ,δεν βλαπτει κυριες και κυριοι τα προσωπα,υποσκαπτει κυριως τους δημοκρατικους θεσμους,τους οποιους οφειλουμε ολοι μας ανεξαιρετους να υπηρετουμε ,εκφραζοντας αποψεις και προωθωντας θεσεις με παρρησια,χωρις φοβο και χωρις να υποδαυλιζουμε και να απωθουμε, οσους εμεις προσωπικα πιστευουμε οτι στεκονται εμποδιο στις δικες μας επιδιωξεις η φιλοδοξιες.Ενεργοι Πολιτες δεν ειναι μονο οσοι ασκουν κριτικη και μαλιστα εκ του ασφαλους,αλλα και οσοι υφιστανται την δοκιμασια της υποβολης υποψηφιοτητας,προκειμενου απο υπευθυνους θεσμικους ρολους να ασχοληθουν με τα κοινα προβληματα του τοπου τους και να προωθησουν λυσεις για αυτα.Μεσα σε αυτο το κοινα αποδεκτο δημοκρατικο πλαισιο,κανενας μα κανενας δεν εχει το δικαιωμα να εμποδισει οποιονδηποτε Ελληνα πολιτη να υποβαλλει υποψηφιοτητα.Η εκλογικη διαδικασια ειναι το υπερτατο αγαθο της Δημοκρατιας κατα την οποια ολοι κρινονται,ακομη και οι κρινοντες ,αν διαθετουν τολμη να ειναι υποψηφιοι.
11 Δεκέμβριος 2008 9:11 πμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Φίλε 10:41
Αυτοί όλοι που ανέφερες είναι οι βολεμένοι,
και κακομαθημένοι του Πράσινου Συστήματος.
Αν Μη τι άλλο και αγνώμονες.
Αυτά τα αθλια υποχείρια,τα οποία στις υπηρεσιακες
τους συναλλαγές είναι όλα υπολογα για σωρεία παρα-
βασεων και πράξεων( Εφορίες,Νομαρχίες,Τράπεζες κ.λ.π)
αυτοί,είναι οι σύγχρονες Ιούδες.
Αυτοί οι άνθρωποι είναι η μικρογραφία της σημερινής Ελλάδος.
Χιλιάδες σαν δαύτους έχουν στηθεί σε όλη την Ελλάδα
και έχουν την ανάλογη συμπεριφορά.Απαξιωτικά ατομα
που χρήσθηκαν ΣοσιαΛΗΣΤΕΣ για ιδίον όφελος και
πιστέψτε με τίποτα άλλο.Δίχως Ιδεολογία,ιδανικά και
Πιστεύω.Δίχως πολιτική συνείδηση και όραμα.
Ανθρωποι Εγωκεντρικοί,άπληστοι στο χρήμα,και στην
ματαιοδοξία.Ανθρωποι του όχλου που ξαφνικά ένεκα
συγκυριών βρέθηκαν ευνοημένοι του συστήματος,
απέκτησαν κρατική θέση και εξουσία.
Ολοι αυτοί οι άνθρωποι απέκτησαν Απολυτήριο Γυμνασίου
στα Νυκτερινά σχολεία κατόπιν εορτής.Απαίδευτοι-
ακαλιέργητοι και χωρίς ιχνος Πνευματικών υποδομών.
Αυτοι οι άνθρωποι είναι η έννοια της διαφθοράς και της
αλαζονίας του συστήματος.Ο ηθικός ξεπεσμός και
και ο μαρασμός της σύγχρονης κοινωνίας.
η Αναξιοκρατία και η φαυλότητα.
Οι καρεκλοκένταυροι δεινόσαυροι.
ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ.
Αυτοί οι άνθρωποι κατάντησαν το ΠΑΣΟΚ ανέκδοτο.
Πούλησαν τις θέσεις τους ,σε εκάστοτε πολιτικές ανα-
μετρήσεις ανάλογα με τα μικροσυμφέροντα τους.
Πούλησαν την παραταξη τους για προσωπικές αντιζηλίες.
Αυτοί οι σύγχρονοι Ιούδες των Βαγίων προδίδουν
ακόμη και την ιδιαίτερη πατρίδα τους σε χέρια ανίκανων
και απολίτιστων ανθρώπων.
Μην περιμένετε τίποτα από αυτους τους ανθρώπους
γιατί δεν ανήκουν σε κανένα ιδεολογικο χώρο.
Πάντα θα προδίδουν και θα ενεργούν με ιδιοτέλεια. :
(ΦΙΛΟΔΟΞΟΙ συγχωριανοι δηλαδη: ΛΙΟΚΗΣ-ΧΑΤΖΗΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του Σοφοκλη-ΜΙΜΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ-ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ-ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ-ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (νυν προεδρος ΔΗΜΟΥ ΒΑΓΙΩΝ)-ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ-ΣΙΑΚΟΥΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ(εφοριακος)-ΤΖΟΥΝΑΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ(ερτ)-ΣΑΚΑΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ-ΧΑΡΑΚΟΠΟΣ ΚΩΣΤΑΣ(πυξιδας)-ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ(θειος)- και αρκετοι αλλοι.....δεν ειχαν ,στις εκλογες του 2006, το σθενος να κατεβασουν δικο τους ψηφοδελτιο,φοβουμενοι ενδεχωμενως ΚΑΙ ΛΟΥΦΑΞΑΝ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ )
11 Δεκέμβριος 2008 9:18 πμ
Ο/Η Εκπαιδευτικος είπε...
Κυριοι ανωνυμοι,σας παρακαλω πολυ,πρεπει να ηρεμησουμε.Εγω σαν εκπαιδευτικος, διδασκω στις μαθητριες και στους μαθητες,στις νεες και στους νεους,στο μελλον της Ελλαδας οτι πρεπει, οχι μονο να σεβομαστε την αποψη του συνομιλητη,αλλα να υπερασπιζομαστε το δικαιωμα του να εκφραζει ελευθερα την αποψη του.Διαφωνω πληρως μαζι σας, σε σχεση με τις αναφορες οι οποιες γινονται σε διαφορα προσωπα-συμπολιτες μας,χωρις ταυτοχρονα να τους δινεται(λογω ανωνυμων αναφορων) το δικαιωμα να σας απαντησουν.Αν οντως ολοι διατεινομαστε οτι υπηρετουμε την δημοκρατια,δεν πρεπει ουτε να φιμωνουμε,αλλα ουτε να απαγορευουμε την εκφραση της αλλης αποψης,της αλλης θεσης,της αλλης εν τελει υποψηφιοτητας.Σας παρακαλω να εχω απαντηση σε ενα απλο ερωτημα.Τι με ενδιαφερει εμενα η τι ενδιαφερει τον καθενα που θελει να ειναι υποψηφιος οπουδηποτε,ποιον θα εχει απεναντι του υποψηφιο,οποιονδηποτε υποψηφιο;Εχει καμμια συναρτηση και σχεση η δικη μου υποψηφιοτητα με την υποψηφιοτητα τριτων;Αυτο πρεπει να το ενστερνισθουμε ολοι και να πορευθουμε με τα δικα μας κριτηρια και οχι με το τι σκεπτεται η τι προτιθεται να πραξει ο αλλος η οι αλλοι.Στις αρρενες των στιβων αγωνιζονται αρκετοι αθλητες και κερδιζει ο καλλιτερος.Στην Δημοκρατια,δεν υπαρχουν ουτε αδιεξοδα αλλα ουτε και αποκλεισμοι.Προτεινω να επικεντρωθουμε στα πραγματικα προβληματα του τοπου μας και οσοι πιστοι ας προσελθουν στον κοινο αγωνα για την επιλυση των.Το φυσικο περιβαλλον κινδυνευει καθημερινα και τα επακολουθα του στην υγεια μας οδευουν με μαθηματικη ακριβεια προς το χειροτερο.Ομως επιτρεψτε μου να αναφερθω σε ενα σοβαροτατο προβλημα που εχει σχεση με την νεολαια μας.Και δεν ειναι αλλο απο την μαστιγα των ναρκωτικων,που οχι απλα εχει αγγιξει τους νεους μας,αλλα σιγα και σταθερα αυξανεται με γεωμετρικη προοδο.Και υπαρχουν τροποι αντιμετωπισης,οπως δυστυχως υπαρχουν και τροποι μεταδοσης,που δεν πρεπει να τους ψαξουμε αλλου,αλλα μεσα στην ιδια μας την τοπικη κοινωνια,που εχει να κανει και με ανοχες σε παρανομες συμπεριφορες και με τασεις ''ωχαδελφισμου'' αναμεσα μας.Διοτι δυστυχως καποιοι εχουν συνδεση, ειτε την πολιτικη τους επιβιωση,ειτε την επαγγελματικη τους ωφελεια,με απαραδεκτες συμπεριφορες,ενεργειες και πραξεις,ποτιζοντας την νεολαια η μαλλον μερος της νεολαιας με ποτα και αιθερια ελαια,προφασιζομενοι οτι κατ' αυτον τον τροπο ειανι''κοντα'' στην νεολαια.Ο νοων νοειτω.Φυσικα υπαρχουν και παρα πολλα αλλα προβληματα,που χρηζουν αντιμετωπισης,
11 Δεκέμβριος 2008 10:20 πμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Kύριε,Κυρία εκπαιδευτικε :
Οι Διαφωτιστές δίδασκαν και είχαν σαν Αρχή τον εσωτερικό καλλωπισμό το Ανθρώπου και τις Αξίες και τα Ιδανικά Αυτου.
Εσείς διδάσκετε στους μαθητες σας το μεγαλείο της ψυχής και προάγετε τον άνθρωπο και οτι απορρεουν απο αυτό ως Κεντρικό νόημα της Ζωής μας?
Γιατί τα λέω αυτά ?
Γιατί έχουν σχέση με αυτούς τους αλαζόνες ,τους ανήθικους ,απολίτιστους,απαίδευτους,αχάριστους,ιδιοτελείς,πρασινους δημόσιους υπαλλήλους που γκρέμισαν τα όνειρα μας και έγιναν μια διεφθαρμένη αλαζονική εξουσία β βαθμού .
Η μή σωστή εκπαιδευτική τους διάπλαση του εσωτερικού τους κόσμου και πνεύματος τους έχει καταστήσει φτερό στον άνεμο,με τα αντίστοιχα επακόλουθα στην μικρή μας κοινωνία.
Ολα λοιπόν έχουν μεγάλη σχεση κυρία-κύριε
εκπαιδευτικε.
11 Δεκέμβριος 2008 10:37 πμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Φίλε και ενδεχομένως συνάδελφε εκπαιδευτικέ, μίλησες για κοινούς αγώνες για την επίλυση των προβλημάτων που μαστίζουν την τοπική κοινωνία. Εσύ συμετέχεις σε αυτόν τον αγώνα; Έπειτα πολύ σωστά είπες ότι δεν πρέπει να κάνουμε κριτική εκ του ασφαλούς αλλά, αν κατάλαβα καλά, να εκτιθόμαστε και στο πολιτικό στίβο. Αν κάποιος δεν έχει τέτοιου είδους βλέψεις, δεν έχει δικαίωμα κριτικής και πολύ περισσότερο δεν έχει δικαίωμα να αγωνίζεται και να διεκδικεί ως απλός πολίτης μέσα από τις κινήσεις πολιτών; Τέλος ως εκπαιδευτικός θεωρώ πως τα παιδιά τα διδάσκουμε με την ίδια την προσωπική μας στάση ζωής. Αποτελούμε γι' αυτά πρότυπο και ένα πρέπει να ξέρουμε όλοι μας γονείς, εκπαιδευτικοί, πολιτικοί: τα παιδιά δεν ανέχονται την υποκρισία, αντιδρούν, ίσως αντανακλαστικά, και αυτό μας σοκάρειαλλά ουσιαστικά θα πρέπει να μας προβληματίζει και να μας γεμίζει ενοχές. Σπέρνουμε ανέμους και θερίζουμε θύελλες. Συνεπώς το ενδιαφέρον και η αγάπη μας για τα παιδιά θα πρέπει να είναι διαρκή και όχι όψιμα.Και πίστεψε με την αγάπη αυτή την αποζητούν και την εκτιμούν τα παιδιά μας, οι μαθητές μας.
11 Δεκέμβριος 2008 10:50 πμ

Ανώνυμος είπε...

86 Βαγαίοι Πολίτες μήπως το νερό πού πίνετε έχει και κάτι άλλο εκτός από εξασθενές χρώμιο;

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΒΑΓΑΙΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ.ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ FORUM ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΑΣΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ.
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ?
ΟΙ ΥΠΟΙΘΕΜΕΝΟΙ ΩΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΘΕΣΠΙΕΙΣ ?
ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΟΥΝΗ ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί Θεσπιείς διαβάστε 86 ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ Βαγαίων Πολιτων KAI ENOΣ ΗΛΙΘΙΟΥ.

ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ... ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.

Vasiliou είπε...

Παρακαλώ πολύ τον διαχειριστή να σβήσει τα ΑΤΟΠΑ και ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ σχόλια..
Εδω εμείς οι νέοι καίμε τα όνειρα μας ... και σεις ακόμα ασχολείστε με μικρότητες και κόντρες μεταξύ χωρίων??
Ελεος υπάρχουν πολυ πιο σοβαρά θέματα ΞΥΠΝΑΤΕ!!!

bill είπε...

θα συμφώνήσω με τον φίλτατο Βασιλείου...Αdmin πάρε μέτρα το παράκαναν!!!

Ανώνυμος είπε...

και απο ποτε φιλε βασιλειου οι νεοι θελουν λογοκρισια

Vasiliou είπε...

Φίλε μου αλλο λογοκρισία αλλο να είναι ο άλλος εκτός θέματος!Φυσικα τα οσα γραφοντε πρέπει κάπου να μπουν και να τα δούμε άπλα οχι εδω σαν σχόλιο σε αυτό το θέμα!

Εδω μιλάγαμε για τα οσα συμβαίνουν με τις διαδηλώσεις κτλ..
Και ο αλλος πήγε και έβαλε vagia blog VS Thespies!!
ΕΛΕΟΣ.. αν θέλει να ζητήσει να γίνει ενα θεμα, οχι να χαλάει τα ήδη υπάρχοντα!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Βασιλείου, αυτό το τελευταίο που λες ήθελε να κάνει. Είναι γνωστός "άγνωστος" και κάνει λες και δεν ξέρουμε τον ρόλο του στη Θήβα, στη Λιβαδειά και στα Βάγια.

Τον περιμένουμε στη γωνία και στο επόμενο θέμα-βόμβα των ΘΕΣΠΙΑΚΑ blog για τα βιομηχανικά απόβλητα στη χωματερή Λεονταρίου.

Γιάννης Μαυρομάτι είπε...

Αγαπητές φίλες και φίλοι.
Είναι πράγματι λυπηρό, πολίτες, υποτιθέμενοι γνώστες ενός τόπου και μιας περιοχής στην οποία
συγκατοίκησαν αλλελέγγυα και συναδελφικά για εκατοντάδες χρόνια άνθρωποι από τα γειτονικά χωριά, στο ενδεχόμενο βωμό μιας μικροκομματικής άθλιας, τρισάθλιας και πανάθλιας σκοπιμότητας, να σέρνουν στο παιχνίδι τους παιδιά γεμάτα από ενθουσιαμό και τάση προσφοράς προς την ευρύτερη περιοχή. Παιδιά που θα κληθούν αύριο να διαφυλάξουν τα καλά που πράχθηκαν και να υλοποιήσουν τα καλά που δεν πράχθηκαν από τους προγόνους τους. Βάγια, Κασνέσι, Ερημόκαστρο,Κασκαβέλι,Μαυρομάτι,Παλαιοπαναγιά, Νεοχώρι και παλαιότερα Αρχοντίκι, Κάραδος, Βλαχοποιμένες, Μωρόκαμπος, Μαζαράκι, Άγιος Γεώργιος και Τζόανο, ξεπέρασαν δυσκολίες και έζησαν αρμονικά, ρυθμίζοντας ουσιαστικές τοπικιστικές διαφωνίες, συνάπτοντας δύσκολες πραγματικά συμφωνίες για την αποκατάσταση της κοινωνικής ηρεμίας και της πολιτικής εσωτερικής γαλήνης των αυτοχθόνων κατοίκων τους. Οι συνθήκες ήταν πράγματι δύσκολες και οι κάτοικοι ιδιαίτερα και ανεξέλεγκτα οξύθυμοι. Η κούραση και ο καθημερινός τους μόχθος ευνοούσε την εξωτερίκευση αυτών των συναισθημάτων, που έπαιρναν μορφές αγριότητας και συνήθως μεταφράζονταν με ψυχρές εκτελέσεις, με αιματηρές σφαγές συνανθρώπων. Μία τελευταία τέτοια σφαγή με πυροβολισμούς σημειώθηκε το Μάρτιο; του 1940. Οι πολιτικοί ηγέτες του πρώην Δήμου Βαγίων, τρομακτικά έμπειροι από τη συνωμοτική πολιτική αλληλουχία που βίωσαν στους δύο εμφυλίους πολέμους οι οποίοι συνέβησαν μέσα στην καρδιά της Μεγάλης Ελληνικής Επανάστασης του 1821, σκέφτηκαν έξυπνα. Αντάλλασαν κάθε φορά (για να μη μακρυγορώ) την έδρα του Δήμου με τον τόπο καταγωγής του Δημάρχου. Όταν δηλαδή ο Δήμαρχος καταγόταν από τα Βάγια η έδρα αυτόματα πήγαινε στο Ρημόκαστρο ή το Μαυρομάτι ανάλογα. Η έδρα βρισκόταν σε ένα ατελείωτο πήγαινε - έλα ανάμεσα στους τρεις οικισμούς. Αυτό γινόταν μέσω μιας διαδικασίας τοπικών παραγοντικών επικλήσεων προς τους Επάρχους, οι οποίοι με τη σειρά τους εισηγούνταν στο Βασιλέα και κείνος όριζε, ή καλύτερα διόριζε Δημάρχους και καθόριζε την έδρα του Δήμου κάθε φορά. Μετά το 1863 οι εσωτερικές αυτές συμφωνίες, που τις στηρίζουν έγγραφα, αποκτούσαν εύκολα τα εχέγγυα της τήρησής τους, λόγω και του περιορισμένου αριθμού των πολιτών που ψήφιζαν.
Μέσα στην παραπάνω εξήγηση θα πρέπει ίσως να συνυπολογιστεί η πιθανότητα μιας επιπόλαιης κίνησης πολιτικού εντυπωσιασμού, ως προϊόν μιας εύκολης και ματαιόδοξης προσπάθειας συγκερασμού της αδυναμίας εκτέλεσης με την ευκολία διαλάλησης, η οποία σημειοτέον, σήμερα δεν περνάει, όπως πέρναγε κάποτε.
Σήμερα φίλες και φίλοι απαιτείται περισσότερο από ποτέ αλληλεγγύη και αλληλοσεβασμός. Όχι κοκορομαχίες. Κόσμο θέλουμε, που έφυγε και που συνεχίζει να φεύγει. Οι πολιτικοί της Βοιωτίας όπου να' ναι, για τις δυστυχισμένες εποχές τις οποίες πάλεψαν σκληρά τόσα χρόνια για να μας τις δώσουν (!) θα μας ευχηθούν και πάλι : Πολλά Ευτυχισμένα και Δυστυχισμένα Χρόνια.

*Δημοσιεύτε αν θέλετε και δεν σας κάνει κόπος μια φωτογραφία με τα γιαούρτια. Θα σας είμαι υπόχρεος.