Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2008

Υψηλάντης – Θεσπιακός 0 – 5.

Ο Θεσπιακός όντας απλά ανώτερος καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τον Υψηλάντη και μάλιστα στην έδρα του, ενώ μάλιστα εκτός από τον αντίπαλο του χρειάστηκε να δώσει σκληρή μάχη με το κρύο, τον κακό αγωνιστικό χώρο αλλά και τα σκληρά (και αρκετές φορές αντιαθλητικά) μαρκαρίσματα των αντιπάλων.

Η ατμόσφαιρα στο γρασίδι ήταν αρκετά ηλεκτρισμένη και σε αρκετές στιγμές βίαιη και αντιαθλητική και από της δύο πλευρές. Κάτι που αποδεικνύεται από τις πολλές κίτρινες και τις δυο κόκκινες κάρτες που έβγαλε από το τσεπάκι ο διαιτητής της συνάντησης. Ιδιαίτερα αρνητικό κλίμα επικρατούσε και στην εξέδρα, με αποτέλεσμα μικρές συμπλοκές μεταξύ των οπαδών… Αναλυτικότατο ρεπορτάζ από τον Γιάννη Λάνζα στα Θεσπιακά-sport.


Λαϊκή και Ρεμπέτικη Βραδιά.
ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΠΕΛΕΚΟΥΔΙ.
Σίγουρα θα μπορούσε να ήταν πιο οργανωμένο, σίγουρα θα μπορούσε να ήταν καλύτερο αλλά ας μην μείνουμε εκεί.
Η ανταπόκριση ήταν αρκετά ικανοποιητική. Και κάπου στις 10 μ.μ. η ταβέρνα έσφιγγε από ζωή και αφού ήπιαμε και φάγαμε καιρός ήταν να ξεφαντώσουμε.
Σε αυτό το σημείο να πω ένα μεγάλο μπράβο στην ορχήστρα. Ήταν γύρο στις 11 οπού στήθηκαν 3 πηγαδάκια χορού και μέχρι και τις 3.30 (εκεί το άφησα εγώ) όχι μόνο δεν σταμάτησαν αλλά έφτασαν σε σημείο οι χορευτές να είναι περισσότεροι από τους παρατηρητές. Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι παρά τον καιρό και τη γνωστή πλέον οικονομική θηλιά η αίθουσα έσφιξε από ζωή… Περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: