Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου 2008

Αφιερώματα στους παίχτες του Θεσπιακού.

Με την επιστροφή του Θεσπιακού στην Α’ κατηγορία ανέβηκαν οι απαιτήσεις τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Ο Θεσπιακός είναι η ομάδα του χωριού μας και εκφράζει αθλητές (φυσικά και τους φιλάθλους) που έχουν έρωτα με την τέχνη του ποδοσφαίρου (ερασιτέχνες). Τα αποτελέσματα που φέρνει η ομάδα μας είναι, μέσα στα ποδοσφαιρικά πλαίσια, γνωστά.
Νίκες -αλλά και χαστούκια- σε παιχνίδια που πρέπει να αποσπάσεις βαθμούς και ήττες -αλλά και ισχυρά θεσπιακά ραπίσματα- σε παιχνίδια που τα είχες θεωρητικά χαμένα «από πέρσι».
Όλα αυτά όμως, καθώς και οι υπολειπόμενοι αγώνες, ανεξάρτητα από την έκβαση τους, δε μειώνουν τη διάθεση μας για δουλειά, αλλά ούτε τη διάθεση για χιούμορ.
Αυτή τη διάθεση για χιούμορ, λοιπόν, θέλουμε να εξασκήσουμε (για την άλλη ασχολούνται «οι ιστορίες του προπονητή Μπέκα») με τα «αφιερώματα» που επιθυμούμε να κάνουμε σε κάθε παίχτη του φετινού Θεσπιακού. Έτσι, ο τόνος και το ύφος τους είναι χιουμοριστικός και ως τέτοιο θα θέλαμε να εκλάβετε το περιεχόμενο του κάθε αφιερώματος. Στο κάτω- κάτω, όλοι οι ποδοσφαιριστές κατάγονται παντοιοτρόπως από το χωριό μας. Στο πλαίσιο αυτό, κάθε προσωπική ανήθικη επίθεση στους πρωταγωνιστές των αφιερωμάτων θα προκαλέσει αυτόματα και την άμεση αφαίρεση από το blog όλων των αφιερωμάτων (κείμενα και σχόλια).
Σας καλούμε να διαβάσετε μαζί μας κείμενα που γράφουν φίλοι της ομάδος και αφορούν στους ποδοσφαιρικούς πρωταγωνιστές της θεσπιακής κοινωνίας μας. Τα αφιερώματα ξεκινούν με τον αρχηγό της ομάδος και συνεχίζουν άτακτα χωρίς την τήρηση κάποιας προτεραιότητας.
Πρώτο αφιέρωμα στον ΑΡΧΗΓΟ της ομάδας μας ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΟΥΡΟΥΝΗ...Περισσότερα στα ΘΕΣΠΙΑΚΑ-sport.

Δεν υπάρχουν σχόλια: