Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2008

Βιομηχανικά απόβλητα σε χωματερή του Δήμου Θεσπιέων.

Στην χωματερή του Δ. Δ. Λεονταρίου του Δήμου Θεσπιέων μας αναφέρθηκε ότι ξεφόρτωσαν τα απόβλητα βιομηχανίας δύο φορτηγά αυτοκίνητα. Διαπιστώσαμε και μείς το τι συμβαίνει και σαν πρώτη ενημέρωση δημοσιεύουμε μερικές από τις φωτογραφίες που βγάλαμε. Περιμένουμε την ενημέρωση και τις αντιδράσεις τόσο της Δημοτικής Αρχής όσο και των κατοίκων του Λεονταρίου και της ευρύτερης περιοχής. Θυμίζουμε ότι τα απόβλητα βιομηχανιών είναι ως επί το πλείστον τοξικά και ελπίζουμε να μην είναι αυτά που ξεφορτώθηκαν στο Δήμο μας. Θα επανέλθουμε με νεότερα...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕ? ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΑ. REVOLUTION

rempelos είπε...

ΚΑΙ ΠΟΎΣΕ ΑΚΟΜΑ. ΑΙΣΧΟΣ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..................;

ΠΛ είπε...

Είπαμε, να γιορτάσουμε τις 10.000 επισκέψεις στην ιστοσελίδα μας με κάτι ευχάριστο. Δεν μπορούσαμε όμως να αποσιωπήσουμε την δυσάρεστη αυτή είδηση που σαν ηλεκτρικό ρεύμα πέρασε μέσα από όλα τα σπίτια και τα μαγαζιά. Τη στιγμή που όλοι έπιναν το αμφιβόλου ποιότητας εμφυαλωμένο νερό τους. Λέμε και επαναλαμβάνουμε. Δεν είμαστε αρμόδιοι για να εξιχνιάσουμε το έγκλημα αν και τον ξέρουμε τον ένοχο κι είναι γνωστή η αιτία.

ησυχαστής είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ???? ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ???
ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΜΑΝΤΡΕΣ.... ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ!!!

dimdim είπε...

Θα πρέπει σίγουρα η Δημοτική αρχή να κινηθεί νομικά προς την βιομηχανία που πέταξε τα απόβλητα όπου την βόλεψε. Τι ακριβώς είναι τα απόβλητα; Για ποια βιομηχανία πρόκειται; Ξέρει κανείς; Αν είναι πλαστικά δοχεία και παλέτες όπως φαίνονται στις φωτογραφίες ίσως να πρέπει να σταλούν για ανακύκλωση και να μην είναι τόσο επικίνδυνα.

dimdim είπε...

rempelos για ποιό κόμμα λες;
Εδώ είναι θέμα της πολιτίας και της υγείας μας τι δουλειά έχουν τα κόμματα φίλε μου;

Ανώνυμος είπε...

Πριν λίγο συνέλαβαν τον οδηγό που θα πετούσε άλλα απόβλητα στη χωματερή... Συγνώμη αλλά πόσο μακάκας είναι ή μήπως νομίζουν εμάς για μακάκες...Ταπεινή μου γνώμη μάλλον το δεύτερο ισχύει.

Ανώνυμος είπε...

koitaja twra thn selida tou dhmou mipos eihe kapoia anafora sto thema tipota malon den prolavenei o dhmarhos ehei sovarotera themata