Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου 2008

Καναβάρι SOS!!!

Δρόμος διπλής κυκλοφορίας. Καναβάρι. Με κατεύθυνση τη Θήβα. Το οδόστρωμα έχει υποχωρήσει δεξιά του δρόμου. Ποιος φωστήρας σκέφτηκε να τοποθετήσει αυτό το σήμα στη μέση του δρόμου και να υποχρεώνει τα αυτοκίνητα να πάνε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και μάλιστα σε στροφή; Σημειωτέον ότι όταν βγήκε η φωτογραφία ( σήμερα στις 3 το μεσημέρι ), δεν υπήρχαν συνεργεία επισκευής του δρόμου πουθενά. Άλλωστε σε αυτό το σημείο του δρόμου (Θήβα – Θεσπιές ) τα έργα έχουν σταματήσει. Ποιος τοποθέτησε το σήμα; Η κατασκευάστρια εταιρία ή η Νομαρχία;

5 σχόλια:

ησυχαστης είπε...

Το σημα υπηρχε απο εχθες το μεσημερι το ειδα και εγω.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!!!!

Θεσπιακά είπε...

Όταν πέρασα σήμερα το μεσημέρι καθώς ερχόμουν στο χωριό και είδα ένα αυτοκίνητο να ερχόταν καταπάνω μου τρελάθηκα. Είναι έγκλημα αυτό.

dimdim είπε...

Και το πρωί στις 8,30 που κατευθυνόμουν προς την Θήβα και το απόγευμα στις 5,00 που επέστρεφα, η πινακίδα ήταν ακριβώς στο ίδιο σημείο χωρίς να υπάρχει κάποιο συνεργείο να επισκευάζει τον δρόμο ή κάποιος να λέει στους οδηγούς να προσέχουν.
Και τις δύο φορές που πέρασα ήταν θέμα τύχης πως δεν τράκαρα με νταλίκα που ερχόταν από απέναντι.
Είναι βέβαιο πως αν την νύχτα δεν αποκαταστήσουν το πρόβλημα θα γίνει ατύχημα και θα την πληρώσουν άνθρωποι ή ακόμα και παιδιά που δεν έχουν δει ότι υπάρχει στην μέση του δρόμου μια πινακίδα και μια στραπατσαρισμένη ξύλινη μπαλέτα.
Είναι όλοι τους ανεύθυνοι και κακοί επαγγελματίες.
Τα μάτια σας δεκατέσσερα σε όλους τους επαρχιακούς δρόμους. Δεν είναι η μόνη παγίδα.
ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!
ΦΟΝΙΑΔΕΣ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΗΜΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΣΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΘΗΒΑ-ΘΕΣΠΙΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΦΟΡΑ . Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μόλις πέρασα από εκεί. Τώρα έχουν βάλει περισσότερες κορύνες. Τρύπα στη μέση του δρόμου είναι αν πρόσεξα καλά.