Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2008

Τώρα... Μεγάλη φωτιά στο Καναβάρι.

Μεγάλη φωτιά στο Καναβάρι βρίσκεται σε εξέλιξη. Το σημείο που ξεκίνησε η φωτιά είναι λίγο μετά τη διασταύρωση για τη Μονή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού. Η φωτιά από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται να ξεκίνησε από χωράφι δίπλα στο δρόμο και να επεκτάθηκε στη συνέχεια.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ.

dimdim είπε...

Στις 5:30 που πήγα να δω τα μελισσάκια μου και ευτυχώς δεν πρόλαβε να φτάσει εκεί η φωτιά ήταν υπό πλήρη έλεγχο. Ένα ελικόπτερο έριχνε συνεχώς νερό από πάνω και δύο πυροσβεστικά οχήματα από κάτω την είχαν σχεδόν σβήσει παρ' όλο που φυσούσε αρκετά.
όλα οκ!

exeisminima είπε...

Στις 2,30 το μεσημέρι ο Δήμαρχος των Θεσπιών Κουρούνης, πήρε τηλέφωνο τον αντίστοιχο των Βαγίων ότι η φωτιά πήγαινε προς τα Βάγια. ΑΠό την ταραχή του πήρε κάποιο φίλο που είμασταν μαζί..

Δεν πρόλαβα να μάθω περισσότερα.

thespiaka είπε...

Ο Δήμαρχος Θεσπιέων, κύριος Κουρούνης, ήταν από την αρχή στη φωτιά και πάλευε με τους πυροσβέστες να τη σβήσουν. Υπάρχει σχετική φωτογραφία πού το αποδεικνύει και δεν τη δημοσιεύσαμε. Τη ταραχή πού λέτε τη θεωρούμε απόλυτα φυσιολογική και δικαιολογιμένη για μια τέτοιας έκτασης φωτιά. Υπάρχουν πολλά πράγματα να του καταλογίσουμε. Όχι όμως κι αυτό.

exeisminima είπε...

δεν είπα το αντίθετο, δεν έκανα κανενός τύπου κριτική στο δήμαρχο. Απλά ανέφερα το γεγονός, δικαιολογημένη η ταραχή

thespiaka είπε...

ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.